marți, 25 iunie 2024

RECOMAND..

 ATRACTII LA SIRNEA




Va povesteam aici ca la Sirnea am pornit intr-o mica aventura: cu bicicleta printre fanete. Sotul meu a intrebat la Centrul de inchiriere Desirnea cat costa inchirierea unei biciclete, iar raspunsul a fost de 60 lei/ora. Desi sceptica, pentru ca imi doream o “drumetie” pe ulitele satului, am mers sa inchiriem biciclete. Cand am vazut ca nu sunt biciclete obisnuite, ci electrice, am devenit din ce in ce mai sceptica. Numai ca domnul de la inchirieri a vazut pe fata mea, ca as renunta, drept pentru care, cu multa amabilitate, mi-a explicat ca acestea nu sunt foarte diferite de cele clasice. Si asa m-a convins. Odata echipati, cu ajutorul aplicatiei puse pe telefon, domnul ne-a stabilit un traseu usor si am pornit la drum.


Insa, pentru ca o parte din traseu a fost pe o sosea circulata si pentru ca telefonul s-a incalzit foarte tare si s-a inchis, am mers pe propriul traseu. Printre curti, printre fanete. A fost minunat.

Cand timpul s-a scurs si ne-am intors, foarte fericiti am povestit cum ne-am descurcat. Toti cei prezenti acolo ne-au felicitat pentru spiritul de aventura.

Am apreciat foarte mult amabilitatea domnilor, rabdarea cu care ne-au explicat, puterea de convingere sa nu renuntam, incat mi-am dat seama ca fac totul din pasiune.

Intrand pe site-ul firmei DESIRNEA, am vazut ca mai pot fi facute si alte lucruri frumoase, printre care si plimbari cu caii astfel ca, ne-am propus sa revenim la Sirnea si sa incercam si celelalte atractii turistice.

Ii felicit pe proprietarii firmei de inchirieri pentru lucrurile frumoase pe care le ofera si va recomand sa le treceti pragul pentru ca puteti face lucruri frumoase.

6 comentarii:

Andreea spunea...

Și eu vă felicit și vă admir pentru ca sunteți niște bunici atipici!
Le faceți și pe cele obișnuite ale vieții de bunici tineri, dar aveți un spirit de aventură…! Să vă dea Dumnezeu sănătate să vă aventurați așa și peste 15-20 de ani alături de nepoței 🙂

din casuta noastra spunea...

Andreea, facem cu mare drag ceea ce ne-am dorit la tinerețe, însă fiind copiii, ei erau prioritatea.
Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase.
Doamne ajuta, așa sa fie!
Te îmbrățișez cu drag.😘😘

Andreea Napirlica spunea...

Doamna Ioana, ce clipe frumoase ați avut. Ați gustat din fiecare câte ceva, de fapt setea de natură este cea care v-a făcut să mergeți în această escapada frumoasă.
Bucurați va de cât mai multe clipe ca acestea fie singuri, fie cu copiii și nepotii ❤️🙏😚🌺

din casuta noastra spunea...

Așa este Andreea, îmi place natura, îmi place afara, imi place sa simt iarba, să calc pământul desculță. De aceea îmi doresc să locuiesc la casa.
Și ție îți doresc multe clipe din acestea alaturi de frumoasa ta familie.
O zi minunată!😘

copilarim spunea...

Ce frumos !! Mai ales ca se poate merge in liniste cu bicicleta! :D
Ma bucur ca veti mai merge (sper sa ne luati si pe noi, virtual in aventura :D)
Pupici!!

din casuta noastra spunea...

E atât de multă liniște acolo.
Sigur vom merge împreună, chiar daca numai virtual.
Te îmbrățișez.😘🤗