marți, 18 iunie 2024

Micii creatori

 Am sărbătorit...

In acest an la Centrul Educațional am avut multe activități frumoase, astfel că am rămas în urmă cu sărbătorirea zilelor de naștere. A venit vara, este foarte cald, se apropie și vacanta, deci, cea mai buna activitate este....distracția.

 Am profitat de toate acestea și, săptămâna trecută am serbat zilele de naștere a două fetițe dulci și dragi, Iulia (a cărei zi a fost în aprilie) și Teodora (născută în luna mai).


Am servit pizza și tort, am dansat și ne-am jucat la pietriș sau un vechi joc "tara-tara, vrem ostași". Când au jucat acest joc, m-am simțit și eu copil alaturi de ei.









La multi ani dragele mele. Să fiți sănătoase, voioase, să aveți viața presărată cu multe bucurii.

Și în luna iulie vom continua sa serbam zile de naștere, mai ales că este o lună în care sunt născuți multi copilași.

6 comentarii:

Diana spunea...

Dragii de ei! La multi ani și din partea mea! 💗
Toată stima pentru ceea ce faci!

Tara, tara, vrem ostași! ☺️ M-ai trimis in anii copilăriei! :-)) Cât am mai jucat acest joc!! Mă bucur să știu că s-a transmis și altor generații. :-)

din casuta noastra spunea...

Mulțumim frumos Diana!
Este unul din jocurile frumoase ale copilăriei noastre.
Te îmbrățișez ❤️🤗.

Anonim spunea...

La mulți ani dragilor!🥰🤗🥳🩷

din casuta noastra spunea...

Mulțumim frumos!🌹

copilarim spunea...

La multi ani frumosi si sanatosi copilasi frumosi!
ce frumos ati sarbatorit! Tortuletele arata foarte bine si sigur au fost delicioase. Si pizza arata foarte bine.
Si eu am azi de pregatit tortulet pentru maine (cand e ziua lui Tati) si pizza pentru mine :)) - 15 minute e ok sa deschid cutorpul.

Pupici cu drag!
Ps: vai tara tara vrem ostasi :D ce vremuri !!! Chiar ma gandeam azi cat de bine era acum niste ani cand puteam iesi in spatele blocului unde am copilarit, sa stam pe un pledulet la umbra si sa respiram aer curat.. ultima data cand am fost n-am putut sta nici 5 minute - desi nicio rufa la uscat, zici ca nimerisem intr-o hala de imbuteliat detergent. Tot aerul mirosea a asa ceva :(((. Mi-e dor de viata aia cand simteai miros de iarba, de piele.. nu parfumuri sintetice sau tot felul de parfumari ce vin din afara a ceea ce ofera natura la acel moment, firesc (pentru ca nici asa zisele parfumari naturale nu sunt mai breze...)

din casuta noastra spunea...

Rux, la multi ani taticului tau, cu multa sanatate si bucurii.
Si mie imi este cateodata dor de anii copilariei lipsiti de griji, dar si de telefoane, cand stateam afara pana noaptea tarziu. Cand ne chemau parintii, invariabil se auzea:"Mama lu' Mihai, Andrei, Maria,....." il/o mai lasati putin? Va rooooggg!