marți, 4 iunie 2024

PETRECEREA

 1 IUNIE-PETRECEREA

Asa cum am povestit aici, de 1 Iunie copiii s-au pregatit pentru a primi invitati. Acestia au fost voluntarii de la Asociatia "Smile".

Tinerii liceeni au venit din timp pentru a pregati masa cu bunatati.



Tot atunci au venit si voluntarii pentru a pregati sala si pachetele pentru fiecare copilas.



La ora 16, cand copiii au sosit, totul era pregatit.

Desi la inceput toata lumea era timida (chiar si voluntarii), incet-incet atmosfera s-a destins si toata lumea s-a distrat pana seara. Copiii au desenat si au modelat plastilina.








A urmat o sesiune de dansuri, 



urmata de “scaunul muzical”, un joc foarte distractiv. Seara s-a incheiat cu un cadou primit de copii si cu poza de grup.



Le multumim voluntarilor de la Asociatia Smile pentru bucuria adusa in sufletele copiilor si ii mai asteptam la Centrul Educational Sfantul Gheorghe Nou.

5 comentarii:

Tandreţe spunea...

Minunat!
Plin de culoare, energie bună, zâmbete, bucurie!
Slava Domnului, românii au înteles, ca este nevoie de voluntariat, ca nu trebuie să așteptăm să facă cineva, altcineva, ceva pentru a fi mai bine! €u fac voluntariat din 2000 și mă simt un om norocos pentru ca am intâlnit oameni mari și mici, minunați! Au fost parte đin bucuria mea, din speranța mea !
Apreciez foarte mult oamenii care aduc in dar, nu doar bunuri materiale, ci chiar timpul lor, pe ei insăși!
Ce dar mai de preț decât prezența ta, fizica, palpabilă!

din casuta noastra spunea...

Si eu ma bucur foarte mult ca a inceput si in Ploiesti sa se extinda acest concept al voluntariatului. Sunt un sustinator infocat al lui, pentru ca, asa cum ai spus si tu, voluntarul aduce bucurie in jurul lui, fara a astepta recompensa. La randul lui intelege multe lucruri si obtine o experienta adevarata despre viata.
Dumnezeu sa ne ajute sa sustinem cat mai multi voluntari.

copilarim spunea...

Ce frumos!! La cat mai multe activitati din acestea de suflet. Mai bune decat orice tratament.
De cate ori citesc la tine despre astfel de activitati frumoase, se mai redreseaza balanta care tare greu atarna in partea cealalta.

Pupici cu drag🤗

Oana spunea...

Superb!! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti, ce suflete frumoase!!

din casuta noastra spunea...

Mulțumim frumos. Și pe tine sa te binecuvinteze Dumnezeu, că multe lucruri frumoase faci cu copilașii. Dumnezeu sa îți ajute sa ramai la aceeași școală.🤗🙏