Fursecuri cu susan
Aceste fursecuri se fac foarte repede, nu conțin gluten și nici zahar și nu sunt crocante. Sunt delicioase și pot fi consumate și de copii.
Ingrediente: 150 gr
banane, 1 lingura sirop de artar, 200 gr seminte susan, esenta vanilie, un praf de sare.
Mod de preparare:
-se prajeste susanul; se
paseaza banana si se amesteca cele doua ingrediente foarte bine; se adauga un
praf de sare si ½ lingurita esenta vanilie, apoi se amesteca totul.
-intr-o tava tapetata cu hartie
de copt se formeaza fursecuri folosind forme speciale;
-se coc la temperatura de 1300
C timp de 50-60 minunte sau pana se auresc.
- se pun pe gratar pentru a se raci.
6 comentarii:
Pofta mare! Ce idee bună! Fac si eu dulciuri sănătoase din seminte sau oleaginoase, sunt bune si pt post.
Mulțumim!
Și eu tot la rețetele de post le-am trecut.🤗
wow, asta da reteta tac-pac! daca zici ca sunt gustoase, o sa preiau reteta cu drag ♥ Multumesc. Peste doua saptamâni avem la serviciu un prânz Potluck (fiecare aduce un fel de mancare facut de casa - nu cumparat! - si se pune pe masa comuna, toata lumea poate sa guste ce doreste) O sa iti spun cum mi-a iesit si cum le-a placut colegilor ♥ Te pup
Ce bine arata!!!!
Sper sa gasesc niste banane bune (nu din acelea care au textura de cauciuc.. 😅)
Si susanul imi place :)
Pupici!
Sunt delicioase.
Abia aștept să îmi spui părerea colegilor.
Zi frumoasa și concediu plăcut❤️❤️.
Iar combinația este foarte gustoasa Rux.
Abia aștept să le faci și să îmi spui daca ți-au plăcut.
Pupici ❤️.
Trimiteți un comentariu