luni, 15 ianuarie 2024

SPRE CASA

 SPRE CASA

In sfarsit, am ajuns acasa. A fost o zi lunga, dupa cum spune proverbul “cat o zi de post”. Dar, a fost o zi cu vesti bune, pentru ca sotul meu este mult mai bine in urma tratamentului si a regimului alimentar. La mine, in urma consultului efectuat nu sunt probleme grave, Slava lui Dumnezeu, sunt doar multe si marunte. Motivul pentru care am mers la acest consult este rinita alergica. Asa am aflat azi ca sunt alergica la foarte multi alergeni. Cand doamna doctor a inceput sa imi spuna si am vazut ca nu se mai oprea, am intrebat-o daca nu ii este mai usor sa imi spuna la ce nu sunt alergica. Am ras impreuna.

De asemenea, am intoleranta la lactoza. Pentru o luna de zile am primit tratament si regim alimentar.

Dupa consult si terapie, am pornit la drum spre casa. Pentru ca maine mergem la serviciu, am facut doar doua opriri: una la benzinarie, pentru o cafea fara cofeina, iar alta intr-o parcare pentru a servi pranzul spre cina (ciorbita de loboda si snitele de legume de la Naturli-totul de acasa)

Daca drumul spre Cluj a fost pe ruta Ploiesti-Sinaia-Rasnov-Targu Mures-Cluj, la intoarcere am venit pe ruta Cluj-Sibiu-Rasnov-Ploiesti. Nici pe aici nu am gasit zapada. Muntii, altadata plini de zapada, acum erau doar usor pudratu. Insa, peisajul a fost minunat, intregul spectacol fiind oferit de munti si nori.











De asemenea, Catedrala din Fagaras, in toata splendoarea ei, nu putea lipsi din fotografii.



9 comentarii:

Andreea Napirlica spunea...

Intoleranta la lactoza cum se manifesta?
Ce v-a prescris pt aceasta?
Ma bucur ca au ieșit bune analizele pt soțul dumneavoastră.
Mă gândesc că și dumneavoastră, doamna Ioana o sa aveți rezultate bune după tratamentul primit.

copilarim spunea...

Tot mai multe intolerante.. si ttusi prostiile si chestiile daunatoare raman pe rafturi :(

Asta imi aminteste ca am citit la un moment dat recent despre raspunsul celor care trebuiau sa scoata din alimentele si medicatia destinate copiilor aditivii considerati si dovedti cancerigeni... ca nu justifica cateva vieti pierdute / distruse pierderile materiale. Mda

Tare mi-e dor de zapada. Cand totul e alb.. mi se par magie pura.. si parca lumea se mai curateste de rau.

pupici si multa sanatate!

Tandreţe spunea...

Doamne ajută, Ioana!
Mă bucur de veștile bune!
Multă sănătate și o săptămână binecuvântată!

Tandreţe spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
din casuta noastra spunea...

Andreea, la aparatul cu unde electromagnetice a a văzut că stomacul și intestinul subțire sunt iritate. O perioada de 1 luna de zile trebuie sa scot din alimentație tot ceea ce este pe baza de lapte și mi-a dat tratament naturist pentru refacerea florei intestinale și a stomacului.
Am primit și tratament antialergic. Îmi doresc ca, in urma tratamentului nasul meu sa mai stea și desfundat. Avand alergie foarte puternica, aceasta doar se va ameliora. Însă cam trebuie sa schimb modul de viață și să fiu atenta la alergeni.

din casuta noastra spunea...

Rux, am rămas uimită că organismul meu este alergic la aditivi și coloranți (la E-uri, cum a spus Dna doctor), în condițiile în care eu nu consum mezeluri și produse procesate. I-am explicat acest lucru doamnei doctor și mi-a spus că, daca nu as fi avut un regim de viață cât de cât corect, totul ar fi fost mult mai rău.
Rux, nu interesează pe nimeni cu adevărat de noi ca persoane. Trebuie să găsim singuri soluții. Și, Slava lui Dumnezeu că la momentul acesta sunt. Din păcate, cam scumpe.
Ieri la această clinica de medicina alternativa (Transilvania Healing) erau și copilași cu diverse acțiuni.
Te îmbrățișez cu drag 🤗❤️

din casuta noastra spunea...

Mulțumesc frumos Lili.
Și ție îți doresc la fel.❤️🤗

Andreea Napirlica spunea...

Cu rinita alergica e destul de greu cel puțin la mine, praful de casa, deci acarienii sunt peste tot asta în condițiile în care nu avem covoare în casa...

din casuta noastra spunea...

Asa este Andreea, este foarte greu cu rinita alergica. Sanatate multa iti doresc.😘