sâmbătă, 6 ianuarie 2024

SEARA DE HRAM

 HRAMUL SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL

Azi zi de sărbătoare, zi închinată rugăciunii. Dimineața am participat la Sfânta Liturghie alaturi de copiii de la Centrul Educațional al bisericii Sfântul Gheorghe Nou.

După Sfânta Liturghie, fiind sâmbătă, am avut activitate: am sarbatorit împlinirea frumoasei vârste de 4 ani de când ne întâlnim și facem lucruri minunate, după care am avut un mic program administrativ, de strângere a bradului de Crăciun.



După-amiaza am pornit spre Drajna pentru a participa la slujba de hram, biserica satului Drajna de Sus având hramul Sfântului Ioan Botezătorul. Deja anul acesta este al treilea în care participam la slujba de seara, așa că ne simțim adoptați de oamenii din sat. In seara aceasta chiar am realizat cat de mica este lumea: suntem vecini cu o familie foarte apropiată bisericii, ei locuind la următorul bloc.
Slujba ținută de un sobor de 8 preoți ne-a umplut sufletele de bucurie. La final, cuvântul de învățătură a fost ținut de un preot cu o voce tare blândă pe care cred că l-aș fi ascultat toata noaptea.


La final, am participat alături de enoriași la o mică agapă.
Când am ajuns in Ploiesti, am trecut prin centru orașului și am admirat cele câteva luminițe.





2 comentarii:

Oana spunea...

Ce zi frumoasa! Duminica binecuvantata maine! Pup!

din casuta noastra spunea...

Mulțumesc frumos Oana. La fel îți doresc și ție. Te îmbrățișez!🤗🤗