joi, 11 ianuarie 2024

RELAXARE

 O MICA PLIMBARE

Zilele acestea dimineața a fost geruleț, cu temperaturi destul de scăzute, însă după-amiaza, când am venit de la serviciu, frigul s-a mai înmuiat, așa că, înainte de a intra în casa, am ales sa fac cate o mica plimbare prin cartier. Azi, m-am bucurat și de câteva raze de soare.

Am privit vitrinele micuțelor magazine, la unul dintre ele chiar am văzut lucruri frumoase. M-a atras o bluziță, însă am făcut stanga-mprejur pentru că achiziționarea ei ar fi fost doar un moft.😀 (mă tenta foarte mult ideea de a o cumpăra).

Am privit oamenii: unul zgribulit, altul grăbit, un altul zâmbea, doi tineri se țineau de mana. Fiecare cu gândurile lui.

Am trecut pe langa parc, acum pustiu, însa, parcă răsuna de glasurile copiilor.

Îmi place vremea rece, îmi place iarna și regret că nu este zăpada. Dar, și fără zapada, m-am bucurat de jumătatea de ora de plimbare și am ajuns în casa cam înghețată, dar bucuroasa.

4 comentarii:

copilarim spunea...

Imi lipsesc plimarile.. dar cele in tihna... fara sa stau mereu stresata ca daca se fumeaza, daca e nu stiu ce masina cu motorul pornit, atenta la locurile ce pot fi parfumate.. sau la cei care nu se obosesc sa isi acopere fata cand tusesc
Citind cele scrise, m-am plimbat si eu cu ochii mintii... in tihna, dupa cum ziceam. Si mie imi place iarna.. cred ca ultima data m-am plimbat in voie de Craciun in 2018... :)))))

Pupici!

din casuta noastra spunea...

Rux , ai descris exact genul de plimbare care îmi place.
Te îmbrățișez cu drag 🤗❤️

Corina spunea...

Si mie imi plac plimbarile si iarna. Chiar saptamana trecuta m-am bucurat de o plimbare singura prin oras dar si de una cu al meu fecior la probat de haine pentru ca inceput perioada reducerilor.
O saptamana minunata sa ai!

din casuta noastra spunea...

Cea mai frumoasa plimbare este cea cu feciorul. Cat mai multe astfel de plimbări îți doresc.
Și tu să ai o săptămână minunată Corina!❤️❤️