Mi s-a facut dor de o ciocolata calda... Imi place mult ciocolata, insa cand ma uit la retete prin magazine, ma ia cu lehamite. Inca nu am ajuns la o reteta proprie de ciocolata. Poate ca a sossit timpul! Happy WW, draga Ioana. Tare dulce inceputul lui noiembrie la tine!❤️😘
Suzana, când ajungi la o rețetă proprie de ciocolata, mi-ar face plăcere să ne spui și nouă. Și eu ador ciocolata calda. Cel mai frumos moment: afara ploaie și vânt, in casă cald, o carte și o ciocolata. Happy WW și ție! 🤗🤗
Acum ceva tip reusisem sa fac niste ciocolata de casa cu cacao, unt, zahar si lapte (de vaca). Puneam fistic dar prin razatoare fina, sau caju.. apoi ciocolata (in forme de hartie pt briose) si lasam sa se raceasca, apoi la frigi... iesea foarte fain.
Cred ca printre preferatele mele este poza cu telul ....in prim plan. Imi aminteste de cand facea Buni tortul casei sa pregatea crema... :))
Happy WW! Pupici :)
ps: ciocolata calda eu o prepar super simplu: cacao 100% lapte de vaca de tara si putin zahar brun sau miere, dupa preferinte. :)
Superb documentar al preparării ciocolatei. Chiar nu știam cum arată boabele de cacao. Mulțumesc. Acum mă duc să caut ceva de ronțăit. Mi-ai făcut o poftă...
11 comentarii:
Ce subiect interesant, Ioana! Și atât de dulce... :)))
Daaa, Daniela. Mi-a plăcut tare mult seminarul, am aflat multe lucruri interesante și am zis că povestea se poate spun și doar prin fotografii.
Mi s-a facut dor de o ciocolata calda...
Imi place mult ciocolata, insa cand ma uit la retete prin magazine, ma ia
cu lehamite. Inca nu am ajuns la o reteta proprie de ciocolata.
Poate ca a sossit timpul!
Happy WW, draga Ioana. Tare dulce inceputul lui noiembrie la tine!❤️😘
Superba postarea asta, o excursie pe cat de interesanta, pe atat de dulce. Multumim 🤗😘 Happy WW
Suzana, când ajungi la o rețetă proprie de ciocolata, mi-ar face plăcere să ne spui și nouă. Și eu ador ciocolata calda. Cel mai frumos moment: afara ploaie și vânt, in casă cald, o carte și o ciocolata.
Happy WW și ție! 🤗🤗
Cu mare drag Carmen!
Happy WW și ție!🤗🤗
Acum ceva tip reusisem sa fac niste ciocolata de casa cu cacao, unt, zahar si lapte (de vaca). Puneam fistic dar prin razatoare fina, sau caju.. apoi ciocolata (in forme de hartie pt briose) si lasam sa se raceasca, apoi la frigi... iesea foarte fain.
Cred ca printre preferatele mele este poza cu telul ....in prim plan. Imi aminteste de cand facea Buni tortul casei sa pregatea crema... :))
Happy WW!
Pupici :)
ps: ciocolata calda eu o prepar super simplu: cacao 100% lapte de vaca de tara si putin zahar brun sau miere, dupa preferinte.
:)
Și eu le făceam copiilor mei ciocolata când erau micuți și era delicioasa.
Amintiri frumoase, cu dulciuri de casa.
Te îmbrățișez Rux.🤗
Superb documentar al preparării ciocolatei. Chiar nu știam cum arată boabele de cacao. Mulțumesc.
Acum mă duc să caut ceva de ronțăit. Mi-ai făcut o poftă...
😘😘
Mniko, nici eu nu am stiut aceste amanunte. De exemplu, boabele de cacao cand sunt albe, sunt gelationase.
Trimiteți un comentariu