marți, 26 septembrie 2023

KARPATIA HORSE SHOW

 Karpatia Horse Show-Spectacol ecvestru plin de eleganta si frumusete

 Week-endul acesta a fost un week-end foarte aglomerat, plin de bucurie si emotii. Una dintre bucurii a fost aceea de a urmari, timp de doua zile, diverse probe ecvestre in cadrul Karpatia Horse Show. Este un eveniment pe care incercam sa nu il ratam pentru ca ne plac caii, iar probele care au loc aici sunt foarte frumoase: unele elegante, altele pline de adrenalina, insa toate scot in evidenta relatia stransa dintre om si cal.

Anul acesta au fost mult mai multi participanti, pentru ca Festivalul a “gazduit o etapa calificativa pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 a Concursului Complet International de 4*.”, asa cum aflat de pe site-ul oficial.

Ne-am fi dorit sa participam mai mult, sa urmarim toate probele, dar, pentru ca acest lucru nu a fost posibil, am ales ca sambata sa urmarim proba de Cross Country.


Pentru duminica am optat pentru proba de voltija, una dintre probele pe care le urmaresc cu mare placere, avand in vedere ca evolueaza copii. Gimnaste micute, pline de gratie, care evolueaza pe spatele calului.




Dupa aceasta proba a urmat o proba demonstrativa de obstacole la atelajele cu doi cai.





Nu au lipsit nici micii artizani, care au oferit publicului produse handmade, lucrate cu maiestrie si placere.

Ca in fiecare an, organizarea evenimentului este impecabila. Incepand cu locurile de parcare, continuand cu numeroasele activitati recreative, cu zonele de agrement si, nu in ultimul rand cu zona Gourmet.

2 comentarii:

copilarim spunea...

Iubesc calutii - sunt atat de frumos!!! Caii si cateii :) Nu degeaba se spune ca un cal este un caine mai mare... sau poate era invers, un caine este un cal mai mic :)).
Pupici!!

din casuta noastra spunea...

Si mie imi plac mult de tot calutii Rux. Nu stiam aceasta comparatie intre catei si caluti.😅😘