miercuri, 25 ianuarie 2023

CUVANT DE FOLOS

 TE VEI FACE BINE

 Anul acesta de Buna Vestire, cu ajutorul Maicii Domnului, am fost la hramul unei manastiri din zona Halkidiki. Dupa slujba, staretul ne-a spus cateva cuvinte de folos, printre care si urmatoarea minune care s-a petrecut cu cateva luni inainte.

In Cipru se alfa un om care avea o paralizie de la mijloc in jos. Era purtat numai in carucior. A fost in Anglia la cel mai bun spital, unde se operase, dar peste tot acelasi rezultat; medicii nu i-au dat nici o sansa, spunand ca va ramane asa toata viata. Nemaiavand nici o speranta de nicaieri, a inceput sa se roage impreuna cu familia la Sfantul Apostol Andrei, iar noaptea, in vis, i s-a aratat Sfantul Apostol Varnava si i-a zis:” Maine sa mergi la moastele mele care se afla in manastirea din apropierea tarmului marii si sa-l rogi pe preotul de acolo sa-ti citeasca o rugaciune si te vei face bine”.

Sculandu-se a doua zi, a cerut sa fie dus acolo. Si, ajungand, s-a inchinat la moastele Sfantului Apostol, iar cand a inceput preotul rugaciunea, a simtit ca picioarele prind viata, si pana ce preotul a terminat rugaciunea s-a ridicat cu totul sanatos pe picioarele lui. Unii care nu credeau au dat telefon in Anglia la doctorul care l-a operat si l-au intrebat daca omul respectiv mai are vreo sansa de a se vindeca. Raspunsul doctorului a fost urmatorul: din pacate asa va ramane toata viata. Atunci i-au spus si lui despre minunea care s-a facut cu acel om.

 

(monah Pimen Vlad – Povestiri duhovnicesti)

Un comentariu:

Daniela spunea...

"Minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi!"