vineri, 24 mai 2024

Ajutorul Sfintilor

 Pentru rugaciunile Sfantului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

Sfantul Nectarie din Eghina

In zilele acestea am citit cartea Sfantul Nectarie-Minuni din Romania si m-a impresionat foarte mult si as indica aceasta carte sa fie citita de toti crestinii, ca este foarte folositoare si de ajutor. Din minunile cartii am inteles ca Sfantul Nectarie ajuta foarte mult femeile insarcinate. Toate femeile care s-au rugat la el au nascut in mai repede de o ora, iar multe familiii care nu aveau copii au dobandit prunci prin mijlocirile Sfantului. Altii s-au vindecat de cancer sau de alte boli cintindu-i Acatistul si miruindu-se cu ulei din candela de la moastele Sfantului.

Pentru cei care nu stiu, moastele Sfantului Nectarie se afla in insula Eghina din Grecia, iar particele din sfintele moaste se afla si in Romania la Manastirea Radu-Voda din Bucuresti, la Ghimicesti in Vrancea si la Manastirea Sinca Veche langa Brasov, la Manastirea Ruoiaia, judetul Maramures, etc.

Ca sa nu fiu nerecunoscator, trebuie sa spun ca ne-a invrednicit Sfantul sa avem si la chilia noastra o particica din moastele lui. Despre Sfantul Nectarie s-au scris carti si se vor mai scrie, caci minunile lui sunt nenumarate.

(monah Pimen Vlad-Povestiri duhovnicesti II”)

2 comentarii:

Andreea Napirlica spunea...

Sfinte Ierarhe Nectarie, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi!
Vindeca neputințele și bolile noastre, Sfinte!

din casuta noastra spunea...

Amin!