vineri, 19 aprilie 2024

DIN NOU LA IASI

 Drumul spre Iași 

Este ceva timp de când nu am mai venit în frumosul oraș moldovenesc. Azi dimineață am pornit spre Iași, de data aceasta insa, pentru probleme medicale. Drumul a fost foarte aglomerat, au fost și trei accidente, drept pentru care Waze a făcut reconfigurare traseu și, in loc de Adjud, ne-a călăuzit spre Bârlad, pe varianta Tecuci. Este prima data când am mers pe aceasta rută și pot să spun ca ne-a incantat cu peisajele frumoase și cu localitățile cochete, locuite de oameni gospodari, iar drumul nu a fost exagerat de aglomerat, astfel că la ora prânzului am ajuns la Iași. Starea de spirit nu a fost tocmai buna, așa că singura fotografie făcută a fost aceasta.


Am lăsat mașina la Mitropolie și am pornit pe jos spre Casa de oaspeți "Sfântul Nicolae" pentru a servi masa. Abia atunci am realizat amândoi că nu am făcut pauza pentru a servi micul dejun și că foamea era la cote maxime.

Cu burticile pline ne-am oprit sa o "salutam" pe Cuvioasa Parascheva și să o rugăm să ne ajute in continuare, după care am mers la clinica Arcadia. După consult, ne-am cazat. De data aceasta locația este alta, însă o recomand cu tot sufletul.

Despre cazare, într-o altă postare.

4 comentarii:

Andreea Napirlica spunea...

Multă sănătate!

copilarim spunea...

Multa sanatate si numai vesti bune sa fie.
Pupici cu drag :)!!

din casuta noastra spunea...

Mulțumesc frumos. doamne ajuta!🤗🤗

din casuta noastra spunea...

Mulțumesc frumos Rux!
O zi frumoasa îți doresc!🤗🤗