vineri, 26 aprilie 2024

Calitatea aerului

Calitatea aerului

Pentru a micșora efectele alergiei, am achiziționat de la Biovita, un purificator de camera, seara îl pornesc pentru 4 ore, iar efectul se simte. De cate ori ii dau drumul, arată că aerul este curat in camera. In seara asta însă, când l-am pornit, arata un nivel foarte ridicat de alergeni.


Atunci am realizat că sunt deschise geamurile. Le-am închis și, după două ore de funcționare, calitatea aerului s-a îmbunătățit.


8 comentarii:

copilarim spunea...

Si eu am unul luat anul trecut de la Xiaomi . La fel se simte cand il pornesc... doar ca nu face fata mai deloc daca se face exces de parfum/detergent si alte chestiuni de gen in zona. Sau nu reuseste sa le tina piept / indeparteze in timp util, dar clar, imbunateste un pic situatia...

Nu il vazusem pe cel de la Biovita anul trecut cand am cautat eu purificatoare. Pe ce principiu functioneaza?
Pupici cu drag!!

din casuta noastra spunea...

Tu, eu îl am de puțin timp, însă se cunoaste, mai ales noaptea (eu îi dau drumul seara).
Nu știu să îți spun principiul de funcționare, insa acesta este
https://www.biovita.ro/purificatoare-de-aer/purificator-de-aer-biovita-airfresh-x.html

copilarim spunea...

Cred ca functioneaza pe acelasi pricipiu. Si al meu tot cu filtru hepa este si tot ca un ventilator este. Doar ca al meu are un cadr putin mai mare si este si el mai mare.
Can mi l-am luat eu nu il vazusem pe cel de la Biovita - in afara de cel pe care mi l-am luat mai aveam doar o varianta care functiona pe acest principiu dar foarte scump :)))).
Sa fie cu folos !
Pupici ci merci mult :)

Andreea spunea...

Și noi avem un purificator de la Panasonic. Sunt total diferite zilele (dar mai ales nopțile- cu somn foarte liniștit) în care îl folosim față de cele în care nu îl
punem în funcțiune. Al nostru “respiră”, cel puțin mie asta îmi induce când îl văd cum se deschide și cum se închide, imitând cutia toracică a omului, prin inspirații și expirații profunde.

din casuta noastra spunea...

Și ție să îți fie cu folos Rux.
Cu mare drag!🤗

din casuta noastra spunea...

Fiica mea are de la Panasonic și este foarte mulțumită de el. In seara in care la noi a aratat acest aer viciat și la ea a fost la fel.

Mihaela Toilă spunea...

Aerul este din ce in ce mai poluat!
Cred că ar trebui să-mi iau și eu un așa aparat. Multumesc pentru prezentare.

din casuta noastra spunea...

Este foarte bun un astfel de aparat. Îl recomand.
Cu drag Mihaela.🤗🤗