duminică, 5 februarie 2023

POVESTIRE

 

 ‘PREASFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU, SALVEAZA-MA!’

Aceasta intamplare ne-a povestit-o o tanara care lucreaza la o librarie. Din cand in cand ea mergea la biserica si uneori incerca sa se roage. Intr-o seara s-a pregatit de somn si s-a culcat in patul sau. Era singura in camera. La scurt timp, a auzit niste pasi foarte ciudati, de parca cineva isi tara picioarele. I s-a facut frica. Deodata a auzit cum a scartait usa. Tot corpul ii intepenise, fata nu mai era in stare nici sa intoarca capul pentru a vedea cine e in camera. Apoi ceva greu, lipicios si negru a apasat-o cu putere si a inceput s-o stranguleze. Tanara a inceput sa se sufoce.

Brusc, in gand i-au venit cuvintele:”Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, salveaza-ma!”. Ea a inteles ca aceasta rugaciune este unica ei salvare si a inceput s-o repete.

Apoi, a auzit in spate un marait suparat, plin de ura si rautate, iar acel ceva s-a ridicat si s-a indreptat spre usa. A plecat din camera, apoi s-a auzit usa de la intrare.

 

(Bateti si vi se va deschide-povestiri adevarate)

2 comentarii:

florin spunea...

”1. Zis-a cel nebun, potrivnicul din iad: „Voi lovi şi voi nimici pe credincioşii lui Hristos, iar mâna mea îi va ucide!”
2. Scoală Doamnă, Preasfântă Fecioară, întâmpină-l pe el, opreşte-l şi nimiceşte-i toate sfaturile lui cele rele.
3. Puterii tale cine îi va sta împotrivă? Cine va putea grăi împotriva stăpânirii tale?
4. Iadul se cutremură la auzul numelui tău celui preasfânt! … ”
Psaltirea Maicii Domnului (Ps 13)

Daniela spunea...

"Preacurată, firea a primit, ca o preamărită cunună, naşterea ta cea dumnezeiască, care opreşte şi biruieşte, cu puterea ei, taberele vrăjmaşilor. Pentru aceasta, fiind încununaţi cu podoabele cele luminoase ale darurilor tale, pe tine te lăudăm întru tot cântată, stăpână."
(Sf. Maslu)