duminică, 5 februarie 2023

AM CITIT.....

 MARAT-NATASA ALINA CUREA

 


Este o frumoasa poveste de dragoste dintre Alina si Marat. Ea, o tanara romanca ce ajunge pentru prima data la Beijing in decembrie in vederea achizitionarii marfii pentru magazinele iubitului ei, Denis. El, originar din Rusia.

Prin imprejurari care nu tin de ei, ajung sa danseze un dans pe o melodie a Allei Pugaciova. Primul si ultimor dans, in urma caruia s-au indragostit, dar singurul care si-a manifestat dragostea prin limbajul florilor a fost Marat (nici unul nu cunostea limba celuilalt). Alina, stiind ca acasa o asteapta Denis, a refuzat de la inceput sa dea curs acestor dovezi de dragoste.

Drumurile lor se despart, fiecare merge pe al lui, insa inimile lor raman impreuna. Alina, dorind sa fie foarte corecta fata de Denis, stiind ca il iubeste pe Marat cu toata fiinta ei, se desparte de acesta si nu mai lasa in viata ei nici un barbat. Se dedica fotografiei, astfel ca, in urma unei expozitii, primeste o oferta de lucru ce ii da posibilitatea de a calatori foarte mult.

Singura persoana foarte apropiata de ea, prietena ei cu adevarat, este Alessia, una dintre membrele echipajului din avionul cu care Alina s-a intors de la Beijing cu inima franta.

Si totusi, dupa 12 ani, iubirea lor triumfa si raman impreuna.

Niciun comentariu: