miercuri, 12 iulie 2023

COINCIDENTE

COINCIDENTE.......

Va spuneam in luna Mai ca, una dintre bucurii a fost aceea ca am reusit sa achizitionam o noua masina. Cu mult timp in urma (cred ca anul trecut) ne-a venit ideea de a schimba masina. Am vorbit cu al nostru baiat si a spus ca se va ocupa el sa caute. Dupa ce ne-a intrebat diverse detalii tehnice si economice, a inceput sa caute. Ne-a trimis, o scurta perioada, linkuri cu diverse masinute. Fiind foarte ocupat, nu a mai avut timp si de acest lucru. Nu a fost o problema, pentru ca oricum nu ne grabeam. Numai ca, intr-o vineri, a doua zi de Inaltare, ne-a trimis mai multe linkuri cu masini care i s-au parut bune. Ne-a atras atentia una rosie si frumoasa-un Hyunday Kona. Asa ca ne-am hotarat sa mergem sa o vedem. Zis si facut. De la serviciu am pornit spre Tiriac Auto cu gandul sa o vedem si am plecat de acolo cu ea rezervata😀😀. Am simtit ca m-am intors in timp, undeva in anul 2014, intr-o zi de Inaltare cand, la fel s-a intamplat cand am luat Kia.

Iar coincidentele (care pentru mine, reprezinta de fapt, lucrarea lui Dumnezeu) nu se opresc aici:

-        pe batranica (Kia) am fost sa o vedem in ziua de Inaltare (29 mai 2014), iar pe cea de acum a doua zi de Inaltare (26 mai 2023). La fel ca si atunci, si acum am plecat cu ea rezervata;

-        cand am achizitionat-o, Kia era fabricata in 2009, primul cumparator a achizitionat-o in 2010, iar noi in 2014 si avea la bord 44200 km; Kona este fabricata in 2019, primul cumparator a achizitionat-o in 2020, fiind achizitionata de noi in 2023, avand la bord 44800 km (la ambele masini suntem al doilea proprietar);

-        amandoua au aproximativ aceeasi culoare;

-        amandoua sunt achizitionate de la Tiriac Auto Rulate (care, spre deosebire de anul 2014 cand erau 2-3 dealeri de masini, acum cred ca erau cel putin 20. Tiriac Auto s-a dezvoltat foarte mult, ceea ce pentru mine inseamna ca au ramas la fel de seriosi).



8 comentarii:

Suzana spunea...

Ce interesante observatii. Putini oameni le-ar face in felul acesta.
Eu asa cred. Sa o stapaniti cu folos masinuta!
Noapte buna, Ioana! ❤️😘

din casuta noastra spunea...

Buna dimineata Suzana! Sotul meu a fost cel care le-a observat. Multumim frumos pentru urare.😘
Multumim frumos Luiza! Asa sa ne ajute Dumnezeu, sa calatorim cat mai mult.😘

Andreea Napirlica spunea...

Sa aveti parte de drumuri bune, multă călătorii de vis!
Doamne ajuta!

din casuta noastra spunea...

Multumim frumos Andreea! Doamne ajuta.😘

Corina spunea...

Se spune ca coincidentele sunt modul lui Dumnezeu de a ne atrage atentia :). Sa o stapaniti sanatosi si fara incidente, sa faceti drumuri mai lungi si cu mai multă bucurie eventual in echipa marita :) (cu nepotiii) !

Maria spunea...

Felicitări! Maica Domnului să vă fie însoțitoare în călătoriile ce le veți face!

din casuta noastra spunea...

Corina, am simțit că sunt un dar de la Dumnezeu care a venit atunci când a dorit El, nu când am vrut noi. Mulțumim frumos. Așa sa ne ajute Dumnezeu.

din casuta noastra spunea...

Mulțumim frumos Maria. Doamne ajuta!