vineri, 26 iulie 2024

ZIUA BUNICILOR

La mulți  ani noua....tuturor bunicilor

Sursa foto: internet 

Cu multi ani in urma, când copiii erau mici și mergeam cu ei in parc întâlneam bunicuțe cu care stăteam de vorbă. Și, sub o forma sau alta, mesajul fiecăreia era acesta: "ca mamă îți iubești copiii cu o dragoste pe care nu o poți explica in cuvinte, este un sentiment minunat și profund. Însă, in momentul in care devii bunica, simti că renasti alaturi de nepoței. Sunt doua feluri de dragoste, însă la fel de profunde amândouă."

Am întâlnit tătici care au fost foarte exigenți cu copiii, însă, când nepoții au apărut în viața lor, s-au înmuiat ca untul la soare 😅 și toate restricțiile și regulile au dispărut.

La vremea respectivă nu înțelegeam absolut deloc ceea ce îmi spuneau bunicutele sau schimbările pe care le vedeam la cei ce deveneau bunici. 

Totodata, am avut fericirea sa fiu un copil crescut la tara, de bunici (pentru că părinții lucrau si nu avea cine sa stea cu mine). Acea perioadă este cea mai frumoasa din viață și, pot spune că bunicii sunt cei care m-au ajutat sa devin omul de azi. Cu amintirile despre bunici, cred că aș scrie o carte. (Sunt sigură că am scris si pe blog ceva despre ei-voi căuta)

Anii au trecut și, de doi ani, avem frumosul statut de: BUNICI. A fi bunic este cel mai frumos moment. Acum, doar te bucuri de copilărie alaturi de ei, doar îți aduci aminte de adolescenta și tinerețe alaturi de ei. 

Cea mai mare dorință a mea și a soțului este aceea de a petrece cat mai mult timp împreună cu nepoții, de a ne bucura unii de alții. Îmi doresc să le pot transmite nepoților tot ceea ce am învățat și eu de la bunici. Învățăturile primite de la bunici vor fi mereu valabile.

La multi ani tuturor bunicuțelor și bunicuțelor, cu sănătate, cu timp mult petrecut alaturi de nepoți, cu multe, multe bucurii.



Sursa: internet


4 comentarii:

Andreea Napirlica spunea...

La mulți ani! Sa va tina Dumnezeu sănătoși alături de cei mari și cei mici❤️🌹💐

din casuta noastra spunea...

Mulțumim frumos Andreea!
Și vouă sa va dăruiască Dumnezeu sănătate și zile îndelungate, să ajungeți bunici.❤️❤️

Tandreţe spunea...

La mulți ani binecuvântați, bunicilor!
Domnul sa vă dăruiască sănătate, răbdare și dragoste!

din casuta noastra spunea...

Mulțumim frumos Lili!
Și ție îți doresc sănătate cu zile îndelungate, să ajungi bunicuța.❤️❤️