duminică, 28 iulie 2024

Sfantul Nectarie

 Pentru rugaciunile Sfintilor Apostoli si Diaconi: Prohor, Nicanor, Timon si Parmena si ale Sfantului Cuvios Pavel de la Xiropotamu, Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

„Cel mai bun loc de muncă”

Minunile chiar există... Şi sunt atâţia martori. L-am descoperit pe Sfântul Nectarie într-o zi când „răsfoiam” paginile internetului. Am citit uimită relatările atâtor oameni despre cum sfântul i-a ajutat în momente de cumpănă şi apoi, într-o zi, m-am decis să merg şi eu la Mănăstirea Radu Vodă. În perioada respectivă nu aveam un serviciu stabil (îmi dădusem demisia în urmă cu un an, în speranţa că voi găsi ceva mai bun). Eram disperată - pentru că trebuie să menţionez că sunt o persoană dependentă de stabilitate şi atunci simţeam cum îmi pierd echilibrul. Aşa că, într-o zi din luna iunie a anului 2010, am pornit spre mănăstire şi m-am rugat, printre alte lucruri, la Sfântul Nectarie să mă ajute să-mi găsesc un loc de muncă... Şi... minunea s-a întâmplat!

Nu cred că a trecut o săptămână, când am primit un telefon de la o persoană care mă recomandase unui prieten... Să lucrez, dar doar pe perioada verii. Am acceptat, pentru că oricum nu aveam alte opţiuni. Şi vreau să menţionez că a trecut un an de zile de când lucrez aici şi este mai mult decât speram, este de departe cel mai bun loc de muncă pe care l-am avut până acum.

De atunci, de câte ori am inima grea sau încărcată, mă rog Sfântului Nectarie să mă ajute! Am povestit la rândul meu despre cât m-a ajutat Sfântul Nectarie tuturor celor care au vrut să asculte şi îi sfătuiesc pe toţi cei care au trăit o minune să nu o ţină doar pentru ei.

 

(Sfantul Nectarie-Noi minuni la manastirea Radu Voda)

Niciun comentariu: