miercuri, 22 martie 2023

MINUNI ALE MACII DOMNULUI

 SALVAREA DIN INCENDIU

 Ca o adevarata Mama, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu nu intarzie sa sara in ajutorul celor care se afla la greu. Dupa ce mai multe persoane au adormit iarna intr-un autocar, Maica Domnului a atentionat in vis o femeie ca a izbucnit un incendiu.

Aveam vreo 11 ani cand mama mi-a spus ca va pleca in vizita la sora ei, la munte, in Apuseni. Am rugat-o sa ma lase sa o insotesc, dar mi-a spus ca nu are bani sa imi plateasca drumul. Am iesit in parc cu copiii sa ne jucam, dar aveam lacrimi in ochi. M-am uitat in sus si am zis: ”Maica Domnului, vreau sa plec si eu la munte”. Am facut doi pasi si, inaintea mea, in noroi, am vazut o mana de monede murdare. Le-am luat pe toate si am fugit acasa povestind mamei ce s-a intamplat. A inceput sa planga, dandu-si seama ca nu aveam de unde sa cer bani.

In anul 1994, am plecat in Iugoslavia cu vanzari pe piata. Eram un grup de 24 de persoane. La vama, doua persoane am fost date jos, pentru ca nu aveam bani de spaga ca sa-i platim pe vamesi. Dar cum biletele erau platite, soferul a spus ca vine alt autocar si ne ia si pe noi. Era cu o saptamana inainte de Craciun.

A venit un autocar gol, numai cu soferul, care ne-a luat. Soferul ne-a spus ca nu putem trece pana nu se schimba vama. Era vorba de cinci ore de asteptare. Era foarte frig, ne-am pus sa dormim, un pic eram inghetati si morti de foame. Eu eram pe un scaun din spatele soferului, care a lasat masina cu motorul pornit, ca sa avem un pic de caldura. Am adormit si mi-a aparut Maica Domnului in vis, spunandu-mi:”Scoala-te si scoate afara oamenii din masina, ca ati luat foc”. M-am trezit; era atata fum, incat nu vedeam nimic. Am pipait ca un orb, am strigat din rasputeri dupa ceilalti, am fortat usa. Nu stiu nici pana azi cum l-am putut scoate afara pe sofer…. Cred ca de frica. Maica Domnului ne-a salvat pe toti trei.”

                                                                                                    Ioana Olga Suciu

(Maica Domnului, izvor nesecat de iubire-Minuni contemporane)

3 comentarii:

Andreea Napirlica spunea...

Mare putere și mare har are Maica Domnului!
Sa avem parte și noi de sfântul ei ajutor!

Daniela spunea...

Maica Domnului să vă acopere și să vă poarte de grijă mereu!

din casuta noastra spunea...

Doamne ajuta Andreea!
Daniela, si pe voi la fel.