vineri, 2 iunie 2023

SFANTUL IOAN RUSUL

 MINUNILE SFANTULUI IOAN RUSUL - II

 Vedenia dumnezeiască

„Aveți viața în față, sunteți oameni tineri. Sigur, este primul vostru copil, dar n-avem ce să facem, trebuie să vă spunem tot adevărul: copilul vostru moare. V-aș sfătui să-l duceti acasă pentru puținele ore care au mai rămas, nu vă întristați, sunteți oameni tineri... .

Acestea le-a spus doctorul pediatru al unui mare spital de copii din Atena - părinților al căror copil de trei anisori urma să moară de leucemie.

L-au dus pe micuț acasă și s-au adunat si rudele mai apropiate, părinții, frații, în total 35 de persoane care asteptau din ceas în ceas să sosească clipa fatală.

„Sfinte Ioane, strigă tatăl, nu am putere să-l văd pe primul meu copil murind. Adu-ți aminte cum l-am adus în biserica Ta și l-am botezat. Te rog, Sfinte Ioane..."

Privesc rudele pe tatăl care plânge, îl privesc și pe copil. Și ce văd! Copilul deschide ochișorii, ridică mânuța și arată ceva pe perete. Se întorc toți și..., asemeni unui fulger a trecut figura Sfântului Ioan Rusul! La analizele următoare numărul de globule roșii era cel normal. Copilasul se vindecase! Slăvit este nurnele lui Dumnezeu și al Sfinților Săi.

27 iulie 1981

 

(Viata si Acatistul Sfantului Ioan Rusul-carte tiparita cu binecuvantarea Prea Sfintitului Parinte Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului)

Un comentariu:

Daniela spunea...

Minunat este Dumnezeu întru Sfinții Săi!
Mulțumesc, Ioana, pentru aceste mărturii cutremurătoare!