joi, 1 iunie 2023

1 IUNIE

 1 IUNIE

 Ziua de 1 Iunie este una dintre cele mai frumoase zile ale anului. Nu este bucurie mai mare decat aceea de a fi copil, iar zambetele si veselia lor au umplut azi parcurile si toate locurile de joaca.

Ca in fiecare an, Scoala Populara de Arte din Ploiesti, sub indrumarea doamnei profesoare Marilena Eftimie, organizeaza o frumoasa parada a costumelor si un spectacol coregrafic denumit “Copilaria inunda batranul Bulevard”. Este un spectacol impresionant, unde bucuria si emotia plutesc in aer. Circulatia este oprita, “Batranul Bulevard” este plin de copii voiosi si fericiti sa prezinte munca lor, iar trotuarele sunt pline de parinti, bunici, prieteni, etc, care de care mai emotionat.


(sursa: internet)

Anul acesta au participat, atat la parada, cat si la spectacol doua fetite de la Centrul Educational, iar emotia lor mi-a adus aminte de emotiile pe care le avea fiica mea Andreea, cand si ea a participat la acest minunat spectacol cu ani in urma. Le felicit pe Iulia si Maria, ca si pe toti copiii, pentru toata munca lor.

 


 La multi ani tuturor copilasilor! Binecuvinteaza Doamne toti copiii si parintii!

4 comentarii:

Daniela spunea...

Ce frumos, Ioana! Bătrânul bulevard inundat de tinerețe! Felicitări Iuliei și Mariei și la mulți ani binecuvântați tuturor copiilor! Domnul să ne ajute și nouă, părinților să ne bucurăm de copiii noștri sănătoși!

Suzana spunea...

Nici nu am stiut ca exista un festival la voi de felul acesta!
E frumoasa ideea si sper ca si realiarea!
La Multi Ani de 1 Iunie si o vara frumoasa! 😘❤️

din casuta noastra spunea...

Mulțumim frumos Daniela. Doamne ajuta la toți copilașii!❤️

din casuta noastra spunea...

Suzana, anul acesta festivalul a ajuns la ediția cu nr 25. Totul se datorează doamnei Eftimie, careia ii plac multe lucruri frumoase, însă adora doua lucruri: dansul și copii. Și are o vârstă destul de înaintată. Anul acesta am înțeles că a participat și fiica dansei cu grupuri de copii
Și ție îți doresc o vara frumoasa