luni, 26 iunie 2023

JURNAL

 JURNAL…….OCAZIONAL

Ce mult a trecut de la ultima fila a jurnalului…ocazional. A trecut toamna, chiar iarna si primavara si iata ca vara isi face tot mai mult prezenta prin temperaturile destul de crescute. Deci multe luni, cu multe intamplari si activitati.

Deja Matei alearga atat cat il tin micutele picioruse. Cand nu este afara, la joaca, sau mai bine spus la cercetat tot felul de lucruri, este in casa, unde adora sa se joace cu jucariile gen lego

. Peste cateva luni, adica aproape de Craciun, vom deveni bunici a doua oara, pentru ca Matei va avea o surioara sau un fratior.

Mihai si Deni au o relatie care, pe masura ce trece timpul este din ce in ce mai frumoasa. Speram ca si ei doi sa treaca la urmatoarea etapa din viata lor.

Consideram sa suntem parinti si bunici impliniti pentru care dam Slava lui Dumnezeu!

In toata aceasta perioada am reusit, in mare parte sa facem ascultare de parintele duhovnic care ne spune: de acum plimbare, plimbare, plimbare. Despre toate plimbarile noastre v-am povestit de fiecare data cu mare drag.

Dupa ani de teama de operatie, dar si de dureri sotul a reusit sa “isi ia inima in dinti” si sa mearga sa se opereze de ruptura de menisc. Acum, desi este inca in perioada de recuperare se simte bine.

Continuam activitatile cu copiii de la Centrul Parohial. Unii au crescut si au parasit activitatile noastre de mici creatori, alti copilasi s-au adaugat grupului si, impreuna facem lucruri frumoase. In aceasta vara ne propunem sa invatam sa facem diverse salate si tartine. Asta pe langa joaca si distractie.

 





4 comentarii:

Andreea Napirlica spunea...

Ce mare si frumos este MateiFelicitari fiicei dumneavoastră pt sarcina! Bunul Dumnezeu s-o binecuvinteze cu un copil sănatos iar pe dumneavoastră să vă fericească cu tot binele a ceea ce înseamnă venire pe lume a unui nepoțel sau nepoțica!

din casuta noastra spunea...

Doamne ajuta! Multumesc Andreea!😘😘

Daniela spunea...

Ioana, la mulți ani pentru ziua de astăzi! Sfânta Mironisiță Ioana să te ocrotească mereu!
Ce vești minunate... Sunteți cu adevărat binecuvântați. Sarcină ușoară Andreei și multă sănătate dlui Radule! Matei este un scump!

din casuta noastra spunea...

Multumesc frumos Daniela!😘😘