REVELIONUL LA HOTEL MOLDAVIA
Aceeasi cazare excelenta,
aceeasi mancare delicioasa despre care v-am povestit aici, asa ca azi va
povestesc despre petrecerea de Revelion, dar si de cea de Carnaval. In ceea ce
priveste meniul pot sa va spun ca bucatarul i-a intrecut cu mult pe concurentii
la Master Chef.
In seara de Revelion, aperitivele
ne asteptau pe masa. Farfuria plina cu preparate apetisante si delicioase.
A urmat preparatul din peste:
un file de dorada cu mousse de spanac, spaghete de legume si sos de sampanie.
Piesa de rezistenta a fost friptura:
muschiulet de porc in mantie de alune de padure, pui cu infuzie de ierburi,
cartofi copti de doua ori si sos de cappuccino.
Dupa asa o masa copioasa
desertul a fost simplu si racoritor: tort Black Forest.
La trecerea in noul an,
organizatorii au pregatit un minunat joc de artificii pe care l-am urmarit
savurand cate un pahar de sampanie.
Despre brunch-ul de pe data de
1 Ianurie nu pot sa va spun decat ca a satisfacut si cele mai pretentioase
dorinte.
Pentru seara de 1 Ianuarie
bucatarul a pregatit alte surprize, la fel de delicioase ca si cele din Noaptea
de Revelion.
La inceput ne-a fost servita o
gustare calda: pui umplut cu crema Philadephia, sos de branzeturi si spanac.
A urmat felul principal:
aripioare de porc in crusta de ceapa crocanta, crema de fasole cu bacon si
varza rosie
Iar desertul a fost piesa de
rezistenta: mar cu cheesecake, fistic si alune de padure, caramel sarat si
inghetata.
Pentru bauturi a fost open bar
pe toata durata meselor festive.
O petrecere insa, nu este petrecere fara muzica. Si aici organizatorii au ales un DJ care, prin muzica oferita, a ridicat pe toata lumea la dans. A fost muzica pentru toate gusturile, nimeni nu a avut nimic de reprosat. Va puteti convinge vizionand clipurile de pe pagina de facebook a hotelului.
Felicitari organizatorilor, bucatarului
si echipei lui, de fapt, intregului personal al hotelului. Prin munca lor, prin
amabilitatea lor, prin raportul calitate-pret, arata ca pun turistul pe primul
loc, ca il respecta.
PS: asa cum spun de fiecare
data, precizez si de data aceasta ca, postarile despre pensiunile sau
hotelurile la care am fost cazati, reprezinta strict parerea mea, punctul meu
de vedere si nu fac reclama la nici una dintre ele.
5 comentarii:
Frumos!
Ce frumos! La Multi Ani, draga Ioana. Sa aveti un an nou cu sanatate si cat mai multe impliniri. Pupici.❤️✨️
Nu am comentat până acum, deși vizitez blogul de câțiva ani.
Dar nu mă pot abține să nu remarc- aripioare de porc? Deci am ajuns vremurile când porcul chiar zboară….
Simandicos revelionul acesta, atâta risipa de bani pe mâncare și superficialități, când alții rabdă de frig și de foame... !
Între atâtea pilde creștine postările prezentând un soi de desfrau al pântecelui sunt contrastante, nu inspiră echilibrul pe care îl căutăm.
Mulți ani cu sănătate și cu echilibru îți doresc de acum înainte!
Ma bucur Ana ca citesti cu placere ceea ce postez. Cat priveste aripioarele de porc, denumirea preparatului a prezentat pentru toti cei prezenti o curiozitate si multe momente hazlii.
Ai dreptate cand spui ca a fost simandicos, insa a fost mai mult in denumirile folosite pentru preparate. De fapt, au folosit ingrediente obisnuite pe care le-au combinat inedit (pui, porc, peste, spanac, branza, etc). Din acest motiv am spus ca bucatarul a realizat un meniu de exceptie.
Pe de alta parte, aceste seri au fost pentru mine si sotul meu doua seri speciale, in care am sarbatorit incheierea unui an plin de proiecte finalizate, unele dintre ele chiar in domeniul voluntariatului.
Multi ani iti doresc si tie, cu sanatate si multe bucurii.
La multi ani, plini de bucurii si realizari iti doresc si eu Suzana!😘😘
Trimiteți un comentariu