vineri, 25 noiembrie 2022

BLOG DE NOIEMBRIE

 

BLOG DE NOIEMBRIE – ZIUA 17

Se apropie week-endul cu pasi repezi si nu stiu cat voi reusi sa scriu pe blog, pentru ca sunt multe de facut intr-un timp relativ scurt: mancarica pentru saptamana viitoare, un numar destul de mare de briose de post pentru o comanda, bagajul pentru calatoria de la…..Iasi, repetitii cu copiii de la centru si, cel mai important, il avem in vizita pe Matei.

Dam Slava lui Dumnezeu pentru toate si ne rugam sa ne dea putere sa le rezolvam.

Avand in vedere ca sunt zile cu dezlegare la peste, meniul este urmatorul:

Icre de peste, pateuri cu dovlecei si ketchup, chiftelute cu soia (o delicioasa reteta de la prietena Iasmin de pe grupul Sarea Ortodoxiei), ciorbita de fasole boabe, saramura de peste, mancarica de spanac si negresa de post.

Nici ieri nu am reusit sa scriu, pentru ca, de la serviciu am pornit spre Bucuresti pentru cateva cumparaturi si am ajuns acasa destul de tarziu, obositi si infometati. Pe drum am mai lucrat la paturica lui Matei, pe care sper sa o termin cat mai repede.

 


Cand am ajuns acasa, am pus repejor masa si ne-am uitat la un film cu tema de Craciun pe Netflix – “Jurnalul lui Noel” pe care vi-l recomand din suflet.



Este un film in care se gasesc de toate: suferinta, frustrare, jertfa pentru binele celor dragi si, nu in ultimul rand, o frumoasa poveste de dragoste.

Aseara vorbeam cu sotul meu cat de rau imi pare ca nu am reusit sa ii fac poza la jacheta lui Matei. Si, ce credeti? A facut el, dar nu a zis nimicut. Mi-a spus ca nu este foarte reusita (in sensul ca nu reiese foarte bine culoarea acesteia), dar mai bine decat nimic. voi inlocui poza cand voi primi alta de fiica mea.😀


In Ploiesti vremea este placuta: ceva nori, putin soare si nu foarte frig. Numai buna pentru gatit si copt.

Gandurile se indreapta deja spre Craciun. Abia astept sa revin de la Iasi (nici nu am plecat:😊) si voi incepe sa fac ceva decoratiuni de Craciun si sa amenajez casuta.

Va doresc un week-end minunat.

6 comentarii:

Daniela spunea...

Ioanaaa, nici nu știu cu ce să încep... Poate cu mulțumiri dlui Radu pentru că a fotografiat jachețica. Este absolut minunată! Poate Andreea se îndură de noi și ne dă o poză cu jacheta la purtător. :) Oricum, să o poarte sănătos scumpul vostru Matei și tu să fii sănătoasă să îi mai împletești lucrușoare deosebite.
Păturica e superbă. Bob de orez? E un model foarte frumos, dar destul de greu de lucrat.
Mulțumesc pentru recomadarea de film. Îl pun și eu pe listă pentru serile următoare. Și mulțumesc din suflet pentru ideile de meniu.
Te îmbrățișez cu toată dragostea și vă doresc zile minunate la Iași! Așteptăm detali...

din casuta noastra spunea...

Si eu sper Daniela ca fiica mea sa se indure de mine si sa imi trimita o poza cu jacheta la purtator😀. Bob de orez este. Daaaa, e tare greu. Abia astept sa o termin. Oricum, cand plec la Iasi o las acasa din doua motive: primul-m-am cam plictisit sa tot lucrez la ea si sa vad cat de greu avansez😀 si al doilea - pentru ca este sarbatoare si la plecare si la venire (deci nu voi lucra in masina, ci doar acolo) am sa incep un proiect nou.
Chiar iti recomand sa vizionezi filmul. Iar pentru meniu, cu mare drag.
Si eu te imbratisez🥰

Andreea spunea...

Am trimis și eu o cerere pe grupul Sarea Ortodoxiei, vreau sa văd rețete noi de post😄.
Îmi place foarte mult cum a ieșit jacheta lui Matei, felicitări!!

Andreea Napirlica spunea...

Mulțumesc și eu pt postare!
Aveți un har de la Bunul Dumnezeu deoarece faceți niste lucruri minunate!
Sa vă țină Dumnezeu sănătoasă împreună cu cei dragi!

Cu multa prețuire pt ceea ce sunteți ❤️

din casuta noastra spunea...

Andreea, ma bucur tare mult ca te-ai alaturat grupului nostru. Trebuie sa cauti cu rabdare ca, acum imi dau seama ca de mult timp nu a mai scris reteta de post niciuna dintre noi😀. Multumesc frumos.😘🥰
Andreea N, fiecaruia i-a daruit Dumnezeu cate un har, numai noi sa il descoperim. Faptul ca imi place sa fac atat de multe lucruri, se datoreaza la doua femei minunate: bunica mea din partea tatatului, care m-a crescut pana la varsta scolara, dupa care a plecat la Domnul si tanti Ica, bona copiiilor nostri, o batranica pe care consider ca Dumnezeu mi-a trimis-o ca sa imi aline dorul de bunica paterna. Doamne ajuta, si pe tine si familia ta sa te tina Dumnezeu sanatoasa.🥰

Andreea Napirlica spunea...

Va mulțumesc mult pt vorbele atât de frumoase🥰🥰🥰🙏