marți, 15 noiembrie 2022

BLOG DE NOIEMBRIE

 

BLOG DE NOIEMBRIE – ZIUA 7

Iata ca am ajuns la mijlocul lunii noiembrie. A inceput postul, incet-incet ne indreptam catre sarbatoarea Nasterii Domnului. Azi a fost o zi linistita, insa cu mult spor. Am pus la spalat 2 masini, pentru ca s-au strans ceva rufe si am pregatit o cina usoara: salata orientala cu cartofi copti. Dupa ce am servit masa, al meu sot a fost la Ica -  bunicuta noastra draga ce ne-a crescut copiii – si i-a dus fasolica, cateva ousoare proaspete de la tara si o sticla de lapte. Eu m-am uitat la premiera din aceasta seara de la Diva si am lucrat la jacheta lui Matei. Am reusit de am terminat cea de-a doua jumatate a fetei.

Insa, ceea ce mi-a facut ziua tare placuta, a fost un mesaj primit de la sorelina mea, pe care imi doresc sa il impartasesc cu voi.

“Multumesc Doamne ca in fiecare zi ma ajuti sa o iau de la capat si sa intampin o noua zi… Multumesc pentru tot, chiar si pentru tacerea Ta care imi vorbeste despre ajutorul, sprijinul si iubirea Ta… Multumesc pentru ceea ce sunt dar mai ales, pentru ceea ce nu sunt….”. Multumesc persoanei care a scris acest mesaj ce a fost redirectionat frecvent si a ajuns si la mine.

Vremea a fost rece si mohorata, o zi veritabila de toamna. Asa cum spun prognozele, de acum ne asteptam la “ploi si ceata”. In aceasta seara centrala a functionat ceva mai mult.

Ma gandesc ca, in acest post, ar fi timpul sa lucrez la rabdare. Sa invat sa las totul in mana lui Dumnezeu. Sunt convinsa ca mi-am mai propus acest lucru, insa nu mi-a iesit. Poate de aceasta data reusesc.

E destul de tarziu, asa ca, va spun Noapte Buna si plec la somnic.

2 comentarii:

Daniela spunea...

Post cu folos și bucurie, Ioana! Mă bucur că scrii și despre ceea ce pregătești de mâncare. Mă mai inspir și eu de la tine.
Domnul să te ajute în ceea ce ți-ai propus! Greu cu răbdarea, dar cu dorință de la noi și ajutor de la Bunul Dumnezeu, nădăjduim că ne vom mai înțelepți.

din casuta noastra spunea...

Daniela, la fel iti doresc si tie! Sa dea Dumnezeu sa ne inteleptim.