luni, 5 decembrie 2022

LA IASI

 IASI PENTRU SUFLET-JURNAL DE CALATORIE

Vineri, am continuat plimbarea prin Iasi, dar de data aceasta cu masina. Si am ales sa vizitam manastirile. Bineinteles ca am inceput acest mic pelerinaj cu inchinarea la Cuvioasa Parascheva. 

Dupa ce ne-am inchinat Cuvioasei, multumindu-i ca ne-a ajutat sa ajungem in acest frumos oras moldovenesc, am pornit mai departe spre manastirea Golia.





Urmatoarea manastire vizitata a fost manastirea Galata.

 




A urmat manastirea Frumoasa

 





Manastirea Cetatuia



Si, la final, manastirea Hlincea.

Tot acest pelerinaj ne-a adus in suflet pace, liniste si am simtit ca Dumnezeu nu ne lasa, este langa noi. Cand am terminat acest mic pelerinaj, deja era putin trecut de ora pranzului, deci am mers direct la Casa de Oaspeti Sfantul Nicolae pentru a servi pranzul si a lua cate ceva pentru cina.

Timpul rece, vantul care ne-a intrat in oase, ne-a obosit tare mult, si am decis sa lasam pentru a doua zi vizitarea Manastirei Vladiceni, mergand la vila sa ne odihnim vizionand filme pe Netflix si tricotand (doar eu) 😅.

Totusi, pe la ora 17 am pornit spre centrul orasului (cu masina, pe care am lasat-o la Catedrala) si ne-am plimbat admirand luminitele, bradul si atmosfera de bucurie din jurul nostru, desi afara ploua.



Maine, o noua postare despre excursia de la Iasi.





 

2 comentarii:

Daniela spunea...

Minunat pelerinaj, Ioana! Să vă fie de folos!

din casuta noastra spunea...

Doamne ajuta