vineri, 1 ianuarie 2021

URARE

 

LA MULTI ANI 2021!

LA MULTI ANI VASILE, VASILICA

 

Iata ca azi-noapte, intr-o atmosfera de bucurie si veselie, ne-am luat la revedere de la un an atipic, ciudat, cu multe restrictii, care ne-a scos din cotidian si care ne-a pus sa ne punem intrebari, sa gasim solutii, sa ne adaptam. Pentru unii a fost doar atat, pentru altii a insemnat suferinta, altii au avut pierderi. Insa, toti am avut cate ceva de invatat, am devenit mai intelepti, am invatat sa apreciem ceea ce deja avem, sa ne bucuram de fiecare clipa, de fiecare moment, de fiecare zi daruita de Dumnezeu.

Insa, totul a trecut si a venit si noul an. Cum spunem noi romanii: “cele rele sa se spele, cel bune sa se adune’. Asa ca va doresc ca noul an sa va aduca sanatate, sa va bucurati de toate, plimbari multe (caci avem o tara minunata, iar Dumnezeu a facut muuulte lucruri frumoase in intreaga lume pe care chiar este pacat sa nu le vizitam), veselie, bucurie alaturi de familie, de rude, de prieteni, de toti cei dragi sufletelor voastre.

 

LA MULTI ANI!

 

Si, cum in prima zi a anului, cei ce poarta numele Sfantului Vasile, isi serbeaza ziua onomastica, le urez sanatate, spor in toate si multe, multe bucurii. Sfantul Vasile sa le fie ocrotitor de-a lungul intregii vieti.

Niciun comentariu: