luni, 25 ianuarie 2021

WEEK-END LA BRAN


 Week-end la Bran – a doua zi

 

Vineri, zi cu soare, dar cu vant puternic. Cu toate acestea am hotarat sa mergem in centru la Bran si sa vizitam castelul, gandindu-ne ca a doua zi va fi aglomeratie. Zis si facut.

Am putut vizita castelul in liniste, alaturi de foarte putini turisti. Pentru ca nu am putut urca pe scara secreta, am vrut sa ne intoarcem, numai ca personalul a sesizat ezitarea noastra si ne-a condus pe alte scari, inaccesibile publicului. Le multumesc si aici doamnelor care au facut posibila continuarea vizitei. Cred ca fotografiile vorbesc de la sine despre frumusetea castelului.

 













Dupa vizita, ne-am plimbat prin centru si apoi am mers la partia de ski si de sanius Zanoaga, la o distanta de 4 km de centrul orasului. Cu toate ca vantul batea cu putere, partiile erau pline de doritori de zapada. Am privit la schiori putin la schiorii care coborau, dupa care am pornit usor, in pas de plimbare spre partia de saniute unde era o bucurie generala.

 








Am ajuns la hotel in jur de ora 15,00 rupti de foame, asa ca ne-am oprit direct la restaurant, dupa care, la odihna in camera-citit, crosetat.

Aceasta a fost prima zi a minivacantei de la Bran.

Niciun comentariu: