miercuri, 8 ianuarie 2020

ARCHIA SI IMPREJURIMILE


CONCEDIU IN HUNEDOARA – ULTIMA ZI

In ultima zi petrecuta pe meleaguri hunedorene, dimineata, am fost si am vizitat cetatea Deva. De fapt, sotul meu a vizitat-o, pentru ca eu nu am urcat cu acel funicular.”)).





Tot ce pot sa va spun, este ca i-a placut foarte mult.









Dupa-amiaza am fost la Orastie pentru a vizita Fares, fabrica de produse farmaceutice din plante. Citisem intr-un articol, pe net, fiind an aniversar se organizeaza zile de porti deschise. Ne-am urcat in masina, cu directia Orastie-strada Plantelor. Numai ca, la poarta am aflat ca nu putem vizita fabrica, pentru ca trebuia sa facem programare prealabila. Asta e! Mi-a parut tare rau ca am ratat aceasta sansa, dar asta e.

Din viteza masinii mi s-a parut un oras frumos, asa ca am parcat masina in centru si am pornit la plimbare. In drumul nostru, am gasit un magazin cu pantofi din piele la preturi foarte avantajoase si modele elegante. Dar, ghinion: nu mi s-au potrivit.
La iesire din Orastie am oprit la magazinul de desfacere a produselor de piele Geronimo. Am intrat, am admirat si…nu am plecat cu mana goala: eu cu o geanta si un portofel si sotul cu un portofel pentru acte.

Si cu aceasta concediul s-a terminat.

Niciun comentariu: