luni, 18 aprilie 2022

UNA-ALTA

 

PROGRAM PENTRU SAPTAMANA MARE

 

Saptamana aceasta are o insemnatate deosebita asa ca, intregul program l-am stabilit, pornind de la acest lucru: mai intai cele ale sufletului. La biserica unde slujeste parintele duhovnic deniile incep la ora 18. Deci:

Luni – ordine in casa, denie, umplut borsul si foile cu miere pentru prajitura pe care m-a rugat o colega sa o fac. Sambata a fost zi de gatit pentru noi si copii, duminica zi de vizita la parinti, dus mancarica la Bucuresti si ne-am bucurat de nepotelul drag, astfel ca a ramas cam dezordine.

Marti – terminat de crosetat espadrilele pentru surioara mea, denie, copt cojile pentru ecler, tot pentru colega mea. Dupa ce vin de la denie, cat timp sunt in bucatarie voi pune si la spalat.

Miercuri – crosetat o pereche de sosetele pentru nepotel, denie si odihna.

Joi – la firma unde lucrez, conducerea a hotarat ca joi, toate doamnele sa lucreze de acasa. Sa le dea Dumnezeu sanatate. Voi incepe cu foile si blaturile pentru prajituri, cojile pentru mini choux. Dupa care urmeaza pregatirea fripturilor – punerea la baituri si ouale vopsite. Seara la denie.

Vineri – finisat prajiturile, mai putin mini choux, pregatit blatul pentru lolipops. Pregatit legumele si carnita pentru salata de beof. Seara la denie.

Sambata – finisat lolipops, finisat salata de beof, pregatit ciorbita de vitel, aperitivele si friptura. Cat eu termin pregatirile, sotul va pune aspiratorul si va face ordine in casa. Inainte de a pleca la Slujba de Inviere, voi decora si putin prin casa. Anul acesta nu pun accent pe decorat casa pentru ca vom fi mai mult plecati in primele doua zile de Paste, iar a treia zi, plecam cateva zile in concediu.

Cam acesta este programul pentru saptamana mare. Insa, pe principiul ca “Noi propunem si Dumnezeu dispune”, vom vedea ce voi reusi sa fac.

Pe cat posibil, va tin la curent.

2 comentarii:

Andreea spunea...

Uau, chiar aveți multe în plan!Sunt sigură că veți reuși!
Mie îmi este greu săptămâna aceasta sa am multe activități extra. Incerc sa postesc putintel mai aspru și atunci nu prea am multa energie.

din casuta noastra spunea...

Andreea, ai ales partea cea mai importanta a lucrurilor-postul. Sa-ti ajute Dumnezeu in aceasta lucrare frumoasa.