luni, 6 decembrie 2021

DECEMBRIE

 

A venit decembrie

 

Pornind de la intrebarea Irinei, ‘voi ce planuri aveti in decembrie”, am facut repede o lista cu ceea ce mi-as dori sa fac, iar ea arata cam asa.

In casa, curatenia este deja terminata, saptamana viitoare il asteptam pe parinte pentru sfestanie. Urmeaza sa impodobim casa pentru sarbatori. Anul acesta, pe langa ornamentele pe care le folosesc de ceva ani, mi-am propus sa fac eu cateva ornamente noi. Va spun daca reusesc.:))

O alta dorinta este aceea de a incerca sa fac fursecuri ca cele din filme. Totul tine de decorat. Pentru asta am luat de la Lidl coloranti, ornamente si esente si, in saptamana premergatoare craciunului, nu ramane decat sa ma mobilizez sa le si fac.

Pentru masa festiva de Craciun nu prea am idei, aici mai am de lucru.

Cadourile pentru cei dragi, in mare parte sunt rezolvate.

La Centrul Educational avem multe activitati: serbare cu sceneta Nasterea Domnului, Secret Santa, expozitie de fursecuri si briose cu tema Craciunului.

Am o lista si pentru mine: sa caut o noua agenda sau altceva pe care sa il pot face boullet jurnal, sa termin cartile care stau de ceva timp pe noptiera si sa imi stabilesc proiectele pentru anul viitor.

2 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

ce planuri frumoase!sa ai spor cu ele!pentru bujo de anul viitor vreau sa folosesc o agenda cu patratele pe care am cumparat-o de la Lidl.

din casuta noastra spunea...

Multumesc, Irina. si tie iti doresc sa ai spor la tot ceea ce ti-ai propus.