marți, 2 noiembrie 2021

SA DARUIM...

 

AM REUSIT…

 

Va povesteam aici de initiativa dnei Violette, prin care fiecare doamna care cunoaste arta de a tricota sau de a croseta a fost invitata sa faca o vesta pentru un bunic/bunica. Conditiile au fost ca materialul din care se confectioneaza vesta sa contina si lana, iar ca si croiala, vesta sa fie inchisa cu nasturi.

Ei bine, desi am avut foarte putin timp la dispozitie, avand in vedere frumosul eveniment ce a avut loc in familia noastra, am mers pe principiul ca “Daca vrei, poti” si am incercat sa fac si eu o astfel de vesta. Unde si cand sa lucrez? In masina - cand am mers la cumparaturi sau pe la parinti la tara – seara tarziu, cand oboseala nu ma mai lasa sa fac alte lucruri.

Initial, am pornit la lucru cu un material ce contine 75% lana, insa mi-am dat seama ca firul fiind destul de subtire si lucrandu-l cu andrele masura 2 1/2 , nu voi termina la timp. L-am inceput si l-am abandonat.



Am cautat in camara cu materiale si am gasit un fir ce continea 30% lana, un fir gros pe care l-am lucrat cu andrele nr. 4. Asa da spor la lucru.



Pe ultima suta de metri, am terminat vesta si am expediat-o. Sper din tot sufletul sa aduca bucurie unei bunicute vesta lucrata de mine cu multa dragoste.



Niciun comentariu: