marți, 17 mai 2022

BUCURIE

 

JURNAL DE BUNICA

 

In ultima saptamana nu am reusit sa vin alaturi de voi deloc. Motivul, a fost unul simplu si minunat; vizita prelungita a micutului Matei-nepotelul nostru de 2 luni.

Matei, impreuna cu mamica lui, au stat la noi 10 zile, pentru ca mamica si taticul sa se mai odihneasca si sa se pregateasca pentru botez si pentru petrecerea de nunta, ce nu a avut loc in octombrie, din cauza pandemiei.

Taticul a ramas la Bucuresti, pentru ca serviciul nu i-a permis sa vina si el. Insa, ne bucuram ca, chiar si asa, a putut sa se odihnesca.

Din momentul in care a sosit la noi, toate prioritatile s-au schimbat. A fost un fel de…..reconfigurare traseu. De data aceasta programul a fost facut de puiul mic si drag.

A fost o perioada in care ne-am intors in timp cu multi ani, aducandu-ne aminte cum este sa ai copil mic sa te scoli noaptea, sa schimbi scutece, cum totul se reduce la asigurarea confortului bebelusului. Instant, ne-am adus aminte cantecelele pe care le cantam copiiilor.

Bunicul, la fel ca in tinerete, dimineata devreme, in jur de ora 7, era la plimbare cu caruciorul cate 2-3 ore, pentru ca mamica sa se relaxeze, iar eu sa reusesc sa fac cate ceva prin casa.

Duminica, Matei a fost botezat, iar luni a primit baita de la nasica.

Nu pot reda in cuvinte bucuria din sufletele noastre de bunici.

Acum sunt la mamaie de la Magurele si se bucura toti de aerul curat.

Dragul nostru Matei, Dumnezeu si Maica Domnului sa te ocroteasca si sa iti daruiasca sanatate si intelepciune.

 

Niciun comentariu: