miercuri, 1 mai 2019

MARATON FILME


MARATON FILME


In cele doua zile libere de Paste, relaxarea a continuat in acelasi mod: vizionand filme frumoase. Sunt tare norocoasa ca fiul meu are abonament la Netflix, asa am putut urmari filme care mi-au mers la suflet.


Primul film vazut a fost “Schimb regal”. V-ati dat seama, este o comedie romantica, asa cum imi place mie. Personajele principale ale filmului sunt doua tinere, Margaret, ducesa de Montenaro, care urmeaza sa se casatoreasca cu printul Belgraviei si Stacey de Novo, o patisera din Chicago, venita la concursul de patiserie din Blegravia. Subiectul filmului este unul simplu care da nastere la tot felul de situatii neprevazute si momente placute: cele doua seamana ca si cum ar fi surori gemene. Ducesa profita de aceasta asemanare si ii propune lui Stacey sa isi schimbe locurile pentru 2 zile. Ceea ce se intampla mai departe, va las pe voi sa aflati. Va recomand cu drag acest film.


Un al doilea film vizionat a fost “Un print de Craciun”, o frumoasa poveste de dragoste dintre jurnalista Amber si printul Richard al Aldoviei. Desi initial s-a prezentat drept profesoara pentru printesa Emily – sora printului – la final identitatea acesteia este dezvaluita de fosta iubita a printului, care nu dorea nimic altceva decat sa devina regina. Subiectul filmului este foarte frumos, peisajele sunt incantatoare, nu lipsesc numeroasele situatii comice, iar povestea de dragoste ce se infiripeaza intre Amber si Richard sunt tot atatea motive de a viziona acest film.


Cel de-al treilea film urmarit a fost “Un print de Craciun: Nunta”. Intr-adevar, cei doi au ales sa ramana impreuna. In acest film este prezentata atat organizarea nuntii, dar si criza financiara ce afecteaza statul Aldovia. Inspiratia de jurnalista a viitoarei regine, o ajuta sa gaseasca motivul acestei crize financiare. Si acest film are numeroase momente comice, momente de suspans, care dau filmului o savoare deosebita.


Al patrulea film a fost “Rodeo & Julieta”, povestea unei fete crescuta la New Jork si care de Craciun este nevoita sa mearga la ferma bunicului. Desi initial a fost tare suparata pentru ca isi dorea sa petreaca sarbatorile cu prietenele ei, la ferma gaseste calul bunicului – Rodeo – de care se ataseaza foarte tare. Chiar se antreneaza, ajutata de oameni inimosi, pentru a participa la cursa de butoaie ce are loc in fiecare an de Craciun.

Niciun comentariu: