joi, 23 septembrie 2021

NE DISTRAM

 

IN LOC DE PIZZA…..

 Doamne, ce repede trece timpul. Iata ca deja este joi, iar eu nu v-am povestit cum am petrecut sambata cu copiii de la Centrul Educational. A fost o zi de pomina care, desi a inceput cu dezamagire, s-a terminat cu rasete si joaca.

Ajungand dimineata la biserica, am constatat ca nu putem folosi sala de mese si bucataria si, prin urmare, nu putem face pizza. Dezamagita tare de tot ca nu am fost anuntata, am vrut sa anunt copiii sa nu mai vina, insa era prea tarziu. Cand au venit m-au vazut necajita si le-am explicat ca nu putem face pizza. Plini de veselie, au venit imediat cu idei: din ingredientele de umplutura sa facem sandwich-uri calde. OK, zis si facut. Ne-am organizat imediat si am pornit la treaba: desfacut, taiat, pregatit. 





Domnul Radu a fost cel care a supravegheat sandwich-urile puse la cuptor, iar noi am mers in sala si ce sa facem? Ce sa facem? ……PUZZLE.

Avem donate cateva astfel de jocuri, asa ca le-au luat si au incercat sa le rezolve: unii singuri, altii in echipe.

Daria si Teo, fiind mai mari au ales un puzzle 3D, dar au constatat ca nu sunt toate piesele. Au incercat sa rezolve cat mai mult din el.





Tudor, Michael si Iulia, au continuat sa rezolve un puzzle cu 1000 de piese.




Iulian si Maria micuta au lucrat fiecare la cate un puzzle. Maria l-a terminat, asa ca am declarat-o castigatoarea zilei.






la final copiii au avut ideea ca jocurile finalizate sa nu le stricam, ci sa facem din ele tablouri. O vom pune in practica.

Totul a fost presarat cu rasete si voie buna.

Niciun comentariu: