luni, 15 februarie 2021

BUCURIE

 

“DISTRACTIA” DE SAMBATA DIMINEATA

 

Asa cum v-am obisnuit deja, sambata dimineata este intalnirea cu copiii. Ei bine, sambata a fost minunat. Am facut prajituri cu piscoturi si…ne-am jucat.

Pentru ca afara au fost muuulte grade cu minus, am stabilit cu sotul meu sa ajungem mai devreme, pentru a porni centrala si a pregati cele necesare pentru prajitura. Nu va ascund ca, in sufletul meu erau multe emotii. Nu stiam daca ii va atrage, nu stiam cum vor reactiona. Ei bine, totul a fost mai mult decat minunat.


Prima data am invatat sa citim retetele si sa cantarim ingredientele. Haz si voie buna.




Dupa care am facut cremele si am im invatat sa lucram cu posurile. O alta etapa care a adus rasete si glume.





Am format prajiturelele 



Si le-am finisat.

 






Dupa ce am terminat treaba, am facut ordine si ne pregateam sa mai stam de vroba, cand am vazut jocuri de puzzle si carti de colorat. Atunci, copiii, in unanimitate, si-au dorit sa rezolve jocurile si sa coloreze. 






Cand s-a apropiat ora de plecare acasa, toti m-au rugat sa mai stam putin. Nu au putut fi refuzati asa ca am mai prelungit intalnirea cu o jumatate de ora. Jocul de puzzle, fiind unul foarte mare, nu am reusit sa il terminam, asa ca am pus in ordine ceea ce am reusit sa facem si vom continua saptamana viitoare.Chiar m-au intrebat daca nu putem sa ne intalnim in fiecare zi 😀😀

 

Niciun comentariu: