luni, 9 decembrie 2019

Darul de Mos Nicolae



Darul de Mos Nicolae


Stiu ca ar fi trebuit sa continui cu povestea concediului din toamna, insa imi doresc sa va spun si voua ce cadou frumos a adus mos Nicoale familiei noastre.
Pe langa faptul ca anul acesta a fost, pana acum, un an plin de bucurii si reusite (despre care am sa va povestesc pe larg mai tarziu), Mos Nicolae ne-a facut un dar minunat: ne-a daruit inca un fiu prin casatoria civila a fiicei noastre.


Iata ca, dupa ce Andreea a trecut, cu ceva timp in urma, printr-o perioada grea, Bunul Dumnezeu, in marea Sa bunatate, i-a scos in cale un om minunat, care o iubeste extraordinar de mult. Pentru noi, ca parinti, asta conteaza: copiii sa fie fericiti. Si pot spune ca Andreea va fi.
Deci, in Ajun de Mos Nicolae, Andreea si actualul sot, Mihai, au spus DA in fata Ofiterului Starii Civile, oficializand astfel o dragoste frumoasa.
Desi si-au dorit ca evenimentul sa fie unul cat mai simplu, au avut parte de o mare surpriza: colegii de serviciu ai lui Mihai au venit cu totii pentru a fi alaturi de el. Ce frumos!
Emotii, bucurie, urari, imbratisari si……un nou inceput.
Casnicie binecuvantata dragii nostri.



Niciun comentariu: