luni, 24 octombrie 2016CONCEDIU 2016 – COVASNA SI TINUTUL SECUIESC (IV)

           
            A treia zi de concediu, ziua de 14 septembrie, fiind zi de sarbatoare, dis de dimineata am plecat la drum cu gandul de a ajunge la Manastirea Schimbarea la Fata pentru a participa la Sfanta Liturghie, insa pe drum am intalnit o biserica ortodoxa si, prin urmare, ne-am oprit acolo la slujba, dupa care ne-am intors la hotel.
       Dupa-amiaza, dupa o odihna si un somn adanc si binemeritat, am pornit spre rezervatia Mestecanisul de la Reci. Din pacate, am plecat prea tarziu de la hotel, astfel ca nu am reusit sa o vizitam asa cum trebuie, motiv pentru care ne vom intoarce in aceasta frumoasa zona.
            Pentru a ajunge la rezervatie, de la Brasov circulati pe DN 22C, spre Covasna si, la iesirea din comuna Reci, pe partea dreapta apare o padure de mesteceni. Cu putin inaintea aceste padurii este un drum de pamant ce reprezinta intrarea in rezervatie. Mergeti incet si cu atentie pentru ca intrarea in rezervatie poate fi ratata foarte usor.
           


In apropierea rezervatiei se afla Lacul Reci, lac artificial ideal pentru pescuit si practicarea sporturilor nautice.Niciun comentariu: