Briose cu dovleac
P. Pentru ca nepoțelul nostru este în vizită, am gătit împreună cu el.... brioșe. Am ales sa facem brioșe fără gluten, fără zahăr și fără oua ca să putem manca toți.
-
Intr-un castron se pune faina de la
dr. Schär, faina de migdale, semintele de chia, praful de copt, un praf de sare
si scortisoara si se amesteca.
-
Intr-un alt castron se amesteca piureul
de dovleac, siropul de artar, uleiul si laptele.
-
Se combina ingredientele uscate cu
cele umede si se amesteca.
-
Se pune aluatul in tava de briose
pregatita cu hartiile sepciale si se coc timp de 20 minute la 2000
C.
-
Deasupra se pot pune seminte de dovleac.
-
Se scot din tava si se lasa la racit
pe un gratar.
Foarte interesanta rețetă. Sa va fie de bine.
RăspundețiȘtergereMulțumim Mniko.
RăspundețiȘtergereSa ai o zi frumoasa
O reteta minunata! Imi place mult siropul de arțar, eu il folosesc si la terciul de ovăz.
RăspundețiȘtergereMatei adora siropul de arțar.
RăspundețiȘtergereAm tot citit rețete cu terci de ovăz, însă nu am făcut niciodată. Îl pun pe lista să-l incerc săptămâna viitoare.