luni, 5 septembrie 2022

IN CONCEDIU-HOTEL DANA

 

JURNAL DE CONCEDIU – DESPRE HOTEL DANA

Despre hotelul “Dana”, ce pot sa va spun. Fiind al treilea sau al patrulea an cand ne cazam aici, deja ne simtim ca acasa. Asa cum v-am spus intr-una din postari (cred ca prima, daca nu ma insel), au avut loc unele mici schimbari. Anul acesta camerele din hotel au fost iar zugravite, iar mobilierul schimbat. Este ceva mai putin spatiu de depozitare, insa totul arata mai cochet.

In ceea ce priveste meniul, acesta a ramas la fel de variat si gustos, foarte bine pregatit, cu micute schimbari (de exemplu, anul acesta nu a mai fost in meniu platoul cu branzeturi frantuzesti). Cat priveste preturile, pot sa va spun ca, fata de anul trecut au crescut foarte putin, cu 1 leu, maxim 2. Similare cu preturile de la autoservirile din Venus, insa calitatea nu se compara.

platou cu hamsie afumata de la Pescaria lui Matei-delicioasa
(nici nu se compara cu pestele afumat din supermarket)
Gyros de pui

si cafeluta fara cofeina, savurata inainte de plecare

Recomand “Dana”, iar cu ajutorul lui Dumnezeu si anul ce vine tot acolo vom merge.

Si NU. Nu fac reclama nimanui. Imi plac lucrurile de calitate. Imi place atunci cand cei care conduc unitati de cazare, pun pe primul plan turistul, clientul. Asa vine si profitul din belsug. Iar satisfactia este de ambele parti: TURIST-HOTELIER.

Sunt convinsa ca, pentru ca noi turistii sa ne simtim bine, se depune o munca enorma: bucatari, ospatari, barmani, cameriste, gradinari, etc, muncesc pe branci. De aceea, eu ma inclin in fata lor insa, din pacate sunt turisti care nu apreciaza aceasta munca si ori sunt exagerati de pretentiosi, ori mofturosi, ori, ori, ori……

2 comentarii: