JURNAL PENTRU SAPTAMANA
01.06.-08.06.2020
Afara:
Au alternat zile frumoase, cu zile
ploioase. Noaptea racoare, ziua insa destul de cald.
Ma
gandesc: Ce repede trece timpul. Iata ca 4
ani au trecut ca un vis, iar fiul nostru a devenit si el inginer. Au fost 4 ani
grei pentru el si pentru noi, cu examene multe, cu emotii, cu profesori foarte
duri si exigenti. Dar, acum totul a trecut, si saptamana aceasta a sustinut
ultimul examen din ultimul an. Mai are licenta si isi ia adio de la viata de
student. Din pacate, pentru el si pentru colegii lui, nu cred ca va rasuna
imnul studentilor, nu cred ca vor avea parte de cursul festiv.
Sunt
recunoscatoare: Ca s-a terminat cu marea majoritate a restrictiilor. Ca am
reusit sa fac din capsuni tot ceea ce mi-am propus.
Ce mai
lucrez: Nici saptamana aceasta nu am avut
timp sa lucrez pentru ca am facut dulceata de nuci verzi si bunatatile din
capsuni.
Citesc/ma uit/ascult
ascult...nimic.
ma uit….”Luna plina” – serial turcesc.
recitesc...Aceeasi carte ”Tess D’Urberville” –
Thomas Hardy.
Meniul de saptamana
trecuta:
Pentru zilele de post: ciorba de fasole uscata, varza
calita, icre, peste la gratar, peste la cuptor cu legume.
Pentru zilele de dulce: supa de pui cu taitei de casa,
musaca, prajitura cu gem si mac.
Un citat:
„Sufletul sa-ti fie ca gandul, gandul ca vorba si vorba ca
fapta.” – Ion Slavici.
Planuri pentru saptamana viitoare:
Pentru
ca am terminat cu capsunii si pana apare zmeura mai dureaza putin, sper sa mai
reusesc sa lucrez cate ceva.
O fotografie sau mai multe: .
Spor in toate sa ai!
RăspundețiȘtergereSi tie iti doresc sa ai spor in tot ceea ce faci.
RăspundețiȘtergere