NOI RETETE DE SIROPURI – O POSTARE
INTARZIATA
Asa
cum v-am obisnuit, in fiecare primavara, dam startul conservelor. Primele care
isi gasesc locul in camara sunt siropurile, gemurile si compoturile.
Anul acesta am diversificat
gama de siropuri cu siropul din flori de salcam si siropul din flori de tei.
O sa spuneti ca si anul trecut
am facut sirop din flori de salcam. Aveti dreptate, numai ca ni s-a parut ca
siropul obtinut nu a fost suficient de aromat, asa ca anul acesta am schimbat
reteta si am folosit o reteta noua ce ne-a rasplatit cu un sirop mai delicat si
mai parfumat. Astfel ca, nu am mai fiert florile de salcam ca pe ceai, ci le-am
lasat la macerat doua-trei zile, impreuna cu apa si lamai feliate. Acest ceai
obtinut la rece l-am fiert cu zahar si asa am obtinut deliciosul sirop.
Siropul din flori de tei l-am
facut pentru prima data, insa a iesit atat de parfumat, incat de anul viitor va
face parte din produsele pe care vi el vom oferi.
Tot ca noutate, anul acesta am
incercat gem de coacaze. Nu va pot spune decat ca este delicios, parfumat, usor
acrisor si are o culoare extraordinara. Si el va fi introdus in oferta de
produse de anul viitor.
Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra.