luni, 19 august 2019

LA MARE


MINISEJUR LA MARE

Tare mult mi-am dorit sa vad marea anul acesta, insa cu toate calculele facute, ne-am dat seama ca nu avem cum. Insa, la inceput de iulie, timp de 4 zile am participat la un curs de specialitate in statiunea Mamaia, la hotel Bavaria Blue. Deci visul a devenit realitate.
Si, ca niciodata, totul a fost perfect: cazarea si masa extraordinare, cursul extrem de interesant si care mi-a lamurit multe intrebari din domeniul meu de activitate.
          La acestea s-a adaugat vremea care a fost mai mult decat placuta: nici prea cald, nici prea racoare, cat sa stai sa lenevesti pe plaja toata ziua, fara a risca sa te parlesti. Pentru noi, cursantii minunata, pentru ca am putut sta, dupa terminarea cursurilor pana seara tarziu, cand veneau repsonabilii cu sezolngurile si ridicau saltelutele spunand ca….”plaja s-a inchis”😊). Puteam sta cat doream, dar fara saltelute.
          Nici apa marii nu s-a lasat mai prejos: fara valuri, lina si limpede ca un lac si caldaaaaa. Numai buna de balaceala.


          Intr-una din seri, am servit masa la o cherhana in apropiere. Meniul foarte bogat in preparate cu peste. Dupa o analiza destul de “aprofundata” 😊) ne-am hotarat sa comandam un platou cu diverse tipuri de peste prajit si o saramura de biban. Totul delicios si foarte bine pregatit, insa nu am putut servi tot.



          Deci cele 4 zile s-au dovedit a fi extraordinare, incat ne-a parut tare rau cand a trebuit sa pornim spre casa. dis de dimineata, inainte de plecare, am mai facut o scurta plimbare pe malul marii.











Niciun comentariu: