luni, 20 mai 2019

LA VILA CRIZANTEMA

PRIMA ZI DE VACANTA

Anul acesta am inceput postarile cu descrierea statiunii, doar dintr-un simplu motiv: m-a cucerit cu totul.
Dar sa incepem cu inceputul. Am pornit la drum in data de 6 mai spre statiunea Govora. Traseul parcurs a fost: Ploiesti-Gaiesti-Pitesti-Ramnicu Valcea. Desi zi lucratoare si inceput de saptamana, s-a circulat bine si am ajuns la destinatie in jur de ora 15.00.
          Pentru acest sejur am ales vila Crizantema (fosta vila de protocol a lui Ceausescu). Vila este amplasata aproape de centrul statiunii, pe coama unui deal, inconjurata de paduri. Pentru a ajunge la vila, se parcurg cam 200 de metri prin padure.







          In interior nu stiu daca s-a pastrat mobilierul din anii cand era folosita de Ceausescu, dar totul are un aer de eleganta si bun gust. Camerele sunt mari, aerisite si te imbie la relaxare.



          In ceea ce priveste servirea mesei, meniul este diversificat, iar cei doi bucatari sunt extrem de priceputi. Intregul personal este amabil si prietenos, astfel ca sunt asigurate din plin conditiile unui sejur minunat.
          Pentru cei care doresc sa urmeze si tratament de specialitate, un plus al acestei vile este si faptul ca are baza proprie de tratament.
          Dupa ce ne-am cazat, am pornit intr-o mica plimbare prin frumoasa statiune.

Niciun comentariu: