luni, 6 august 2018



NOI RETETE DE SIROPURI – O POSTARE INTARZIATA

            Asa cum v-am obisnuit, in fiecare primavara, dam startul conservelor. Primele care isi gasesc locul in camara sunt siropurile, gemurile si compoturile.
            Anul acesta am diversificat gama de siropuri cu siropul din flori de salcam si siropul din flori de tei.
O sa spuneti ca si anul trecut am facut sirop din flori de salcam. Aveti dreptate, numai ca ni s-a parut ca siropul obtinut nu a fost suficient de aromat, asa ca anul acesta am schimbat reteta si am folosit o reteta noua ce ne-a rasplatit cu un sirop mai delicat si mai parfumat. Astfel ca, nu am mai fiert florile de salcam ca pe ceai, ci le-am lasat la macerat doua-trei zile, impreuna cu apa si lamai feliate. Acest ceai obtinut la rece l-am fiert cu zahar si asa am obtinut deliciosul sirop.
Siropul din flori de tei l-am facut pentru prima data, insa a iesit atat de parfumat, incat de anul viitor va face parte din produsele pe care vi el vom oferi.


Tot ca noutate, anul acesta am incercat gem de coacaze. Nu va pot spune decat ca este delicios, parfumat, usor acrisor si are o culoare extraordinara. Si el va fi introdus in oferta de produse de anul viitor.
Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra.

Niciun comentariu: