vineri, 29 iunie 2018

POVESTI DE DRAGOSTE


MAI SI CITIM


Printre picaturi, in putinul timp liber, reusesc sa citesc. In ultima perioada m-am delectat cu:

Incredibila intoarcere – Rachel Lindsay
Eroii principali ai cartii sunt Adrien si Natalia, doi tineri ce s-au vazut, s-au indragostit si s-au casatorit. Numai ca viata nu este niciodata simpla, asa ca soarta i-a despartit pentru 8 ani. In timp ce Adrian incerca sa-si refaca viata, Tania incerca prin toate mijloacele sa ajunga la el. In final a reusit, insa nimic nu a fost asa cum s-a asteptat. Totusi, incet-incet, sunt date la o parte toate obstacolele ce-i despart si, la final raman impreuna, la fel de indragostiti ca in prima zi.



O alta viata – Anne Weale
Eroina cartii este Jane Baron, o tanara orfana ce lucreaza la hotelul unchiului ei si care viseaza sa calatoreasca. Putinul timp liber pe care il are il petrece pe malul marii, privind la vapoare si visand la viitor. Intr-o zi se intalneste pe plaja pustie cu David Ransome – un vestit fotograf – care, impresionat de povestea ei, de simplitatea si naturaletea ei, ii propune sa lucreze pentru el.



Suferinta in Tara Surasului – Anne Hampson

Lexa este profesoara, iar una dintre elevele ei este Alaco, o fetita a carei mama a murit intr-un incendiu, iar tatal considera ca din vina copilului nu si-a putut salva sotia. Afacerile lui Paul Mansell sunt in Thailanda, iar la plecare ii propune Lexei sa isi abandoneze profesia si sa devina bona fiicei sale. Desi initial refuza, pentru binele fetitei Lexa se razgandeste si merge in Thailanda pentru a fi alaturi de Alaco.




Un cuib de vulturi – Angela Carson
Eroina principala a romanului este Tay, o tanara ce lucreaza in domeniul constructiilor de masini, fiind proprietara firmei Hilliard, alaturi de tatal ei. Atunci cand firma are probleme si tatatl doreste sa fuzioneze, Tay nu este de acord simtind ca partenerii vor sa ii insele. Inainte de posibila fuzionare, participa la raliul din inima Africii alaturi de Sven Diamond, unul dintre directorii firmei rivale.





Niciun comentariu: