luni, 31 octombrie 2016

Un om talentat

            Ziua de ieri, am petrecut-o extraordinar alaturi de prietenii nostri, Anca si Petre. Am depanat amintiri, ne-au povestit din calatoria lor la locurile sfinte, iar Anca mi-a aratat caietele ei de lucru.
            Desi stiam ca este un om cu mult talent la desen si pictura, dovada fiind lucrurile frumoase pe care le face (pahare pictate manual, cescute, cutiute si tot felul de alte lucruri) si pe care le puteti admira pe blogul ei „Pace si bucurie”, aseara vazand aceste caiete de lucru mi-am dat seama cata munca, imaginatie si talent se afla in spatele acestor minunatii.
            Insa, ce m-a impresionat cel mai tare este faptul ca, din orice lucru, aparent banal iese o poveste desenata extraordinara, aduce la lumina tot ceea ce inseamna frumos. Ca sa te uiti la o eticheta, sa o lipesti pe foaia de hartie si, de la ea, sa porneasca un intreg desen cu fel si fel de motive realizate cu tehnici dintre cele mai variate sau sa arunci o privire pe fereastra dupa care sa desenezi o intreaga poveste, acesta nu poate fi decat un mare dar de la Dumnezeu.
            Dau Slava lui Dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa o cunosc si va invit sa cititi blogul „Pace si bucurie” pentru ca tot ceea ce este scris acolo va va aduce in inima si in suflet pace si bucurie.



2 comentarii:

Anca M spunea...

Draga mea draga, multumesc din suflet de aprecierea ta (si a voastra). Stii ca sunt onorata sa am asa oameni frumosi alaturi de mine.

din casuta noastra spunea...

Si voi sunteti minunati