marți, 6 octombrie 2015

NUNTA DE ARGINT

NUNTA DE ARGINT

Asa cum scriam si ieri, in perioada in care nu am reusit sa fiu alaturi de voi, in viata noastra a avut loc un eveniment foarte frumos: nunta de argint.
            Initial, am considerat ca a face nunta de argint reprezinta un moft, ceva nu foarte interesant si nici important. Insa, tot interesandu-ma, am inteles ca, spre deosebire de Taina Cununiei, aceasta reprezinta o slujba de multumire adusa lui Dumnezeu pentru toate cele daruite in cei 25 de ani de casnicie. Inainte de slujba, chiar spunea parintele ca sunt multi cei care vin la biserica pentru a cere cate ceva, insa sunt foarte putini cei care vin pur si simplu sa multumeasca. Dovada este si faptul ca nunta de argint nu este un eveniment care sa fie sarbatorit de multa lume asa cum se cuvine.
Intelegand ca este vorba de multumire, nu am mai stat pe ganduri si am pornit la organizarea unei nunti simple, elegante si frumoase. De fapt, de toata organizarea s-a ocupat fiica noastra Andreea, ajutata de fiul nostru Mihai. Tot el a fost DJ si fotograf.
            Daca la nunta sunt emotii cu „fluturi in stomac”, acum emotiile au fost insotite de o liniste sufleteasca si de o bucurie tainica pentru toate cele primite de la Dumnezeu.
            Desi nu am invitat pe nimeni in mod special, ne-am bucurat cand alaturi de noi au fost, pe langa parintii nostri si surioara mea si prieteni tare dragi noua. Ca nasi am ales tot dintre prieteni, o familie de tineri foarte credinciosi, care sunt pentru noi un model de traire crestineasca, un model de familie crestina.
            Pentru ca totul a fost gandit ca un picnic, ca o intalnire cu cei dragi, dupa slujba oficiata la Biserica, am pornit cu totii spre satul unde locuiesc parintii mei. Acolo am pus masa in curte si ne-am asezat sa savuram cateva bunatati, acompaniati de un fond muzical al anilor 80.
Copilasii s-au jucat cu spor pana tarziu in noapte, cand au fost nevoiti sa se desparta, fiecare plecand spre casa.
            Ne-am dorit o nunta simpla, eleganta si frumoasa si exact asa a fost. Am ramas cu amintiri foarte frumoase.



Aranajmentul floral si coronitele au fost realizate de miideculori.atelieruldeflori . Tot acolo au fost impodobite si lumanarile.





3 comentarii:

Nicol spunea...

Felcitari, stimata doamna si multe binceuvantari in continuare!Cu ajutorul Bunului Dumnezeu mai avem de asteptat 5 ani pana la aceasta taina frumoasa!

din casuta noastra spunea...

Nicol, va multumesc pentru urari si va doresc ca Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute si dumneavoastra sa ajungeti la aceasta frumoasa taina. Mult nu mai este.

din casuta noastra spunea...

Tandrete, desi comentariul tau nu se posteaza (nu stiu din ce cauza, asa-i cu incepatorii), iti multumesc pentru urari.