joi, 29 octombrie 2015

VATRA DORNEI


INTOARCEREA SPRE CASA


Dupa atat de multe zile frumoase in care am adunat zeci de amintiri, a sosit timpul ca, joi 10 septembrie sa pornim spre casa.
Nu am putut sa parasim acele meleaguri frumoase fara a ne lua ramas bun de la Vatra Dornei:



O ultima plimbare prin parc,












Un ultim popas in libraria cocheta, ce ne intampina de fiecare data cu parfumul suav al cartilor proaspat scoase de sub tipar




Un popas dulce la cofetaria ce ne astepta de fiecare data cu multe prajituri apetisante (bineinteles ca am luat cate o surpriza dulce si pentru cei de acasa).




Scorusul, copacul specific zonei, pe care l-am intalnit in toate calatoriile noastre.


Dupa ce am parasit statiunea Vatra Dornei, am pornit la drum, prin pasul Tihuta spre Bistrita, insotiti fiind de o ploaie marunta si rece.






Ajunsi pe bulevardul din Bistrita, am fost intampinati de numeroase ......mere. Un fel inedit de a face reclama la sucul de mere.






La iesirea din Targu Mures, pe drumul spre Sighisoara, am intalnit, la un moment dat am intalnit Pensiune Lyra, plina de flori si cu multe masini in parcare, ceea ce ne-a dus cu gandul ca serviciile de aici sunt servicii de calitate. As ca, am facut si noi [popas aici, mai ales ca prin burtica noastra cam alergau „soricei”. Nu pot sa spun decat ca alegerea a fost extrem de inspirata: personal extrem de amabil, servire rapida, meniu delicios.



Eu am ales o salata cu pui la gratar,



Iar al meu sot s-a delectat cu o ciorba de burta delicioasa.



In tot am simtit respectul pe care cei de la pensiune in au fata de clienti, asa ca nu puteam sa plecam mai departe fara a ne spune si noi pararea in cartea de onoare ce se afla la intrare. Spun si acum: felicitari celor de la Pensiunea Lyra, care trateaza clientii cu foarte mare respect, care stiu ce inseamna calitate si lucrul bine facut.
Odihniti, cu burtica plina, am pornit mai departe la drum, de data aceasta insotiti de un soare caldut, ce doar ne mangaia placut cu razele sale.


Niciun comentariu: